Erman Toroğlu bir yanda, bütün hakem yorumcuları diğer yanda!

Cüneyt Muharremoğlu
09.10.2022 - 14:30 | Son Güncellenme: 09.10.2022 - 14:33

Giresunspor'un Beşiktaş'a 90. dakikada attığı gol için Deniz Çoban, Bülent Yıldırım, Bünyamin Gezer, Lale Orta, Fırat Aydınus 'ofsayt' derken karşıt tek görüş Erman Toroğlu'ndan geldi.

Erman Toroğlu bir yanda, bütün hakem yorumcuları diğer yanda!

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş, deplasmanda Giresunspor’u Tayyip Taha Sanuç’un golüyle 1-0 yenerek 3 hafta sonra 3 puan aldı. Karşılaşmada en çok konuşulan anlardan biriyse 90. dakikada Giresunspor’un Oğulcan Çağlayan ile bulduğu golün VAR müdahalesiyle iptal edilmesiydi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş’ın konuştuğu Tayyip Talha Sanuç’un sırrı
Habere Git

VAR devreye girdi

Bu dakikada Borja Sainz'in orta alandan attığı uzun pasla buluşan Hayrullah Bilazer tek dokunuşla topu artaya çıkardı. Topun arkasında hareketlenen Oğulcan Çağlayan, vuruşyla kaleci Ersin Destanoğlu’nu geçmeyi başardı. Ev sahibi takım gol sevinci yaşarken devreye VAR girdi.

Ofsayt çizgisi tartışması

VAR’da bulunan Mustafa Öğretmenoğlu, Hayrullah Bilazer’in topa ofsayt pozisyonunda hareketlendiğini tespit etti. Ancak özellikle sosyal medyada çizginin Hayrullah Bilazer’in kolundan çekildiği belirtilerek büyük eleştiriler yapıldı.  (Görüntü BeIN Sports’dan alınmıştır)

Deniz Çoban: VAR’ın çizgisi doğru

Yayıncı kuruluşta Trio programını yapan Deniz Çoban, pozisyonda ofsayt olduğunu belirterek "Giresunspor'un iptal edilen golünde sosyal medyada elden ofsayt çizgisi çekilmiş diye kıyamet koptu. Dikkatli izlenirse, Giresunsporlu futbolcunun omuzundan aşağı inen dikme var. Beşiktaşlı futbolcunun kalçasından inen dikme var. Doğru yerler” diye konuştu.

Hakem yorumcularına göre ofsayt

Sadece Deniz Çoban değil programın diğer yorumcuları Lale Orta ve Bülent Yıldırım da Deniz Çoban’a destek vererek pozisyon için “Nef ofsayt” ifadesini kullandı. Yaşar Kemal Uğurlu’nun golü iptal etmesine hak veren diğer yorumcularsa TRT Spor’da Bünyamin Gezer ve TV 8,5’ta Fırat Aydınus oldu. Bütün yorucluar pozisbyonun ofsayt olduğunda birleşti. 

İlgini Çekebilir
Valerien Ismael’e eleştiri yağmuru: Hamle yapmıyor, kurcalıyor!
Habere Git

Erman Toroğlu: Çizgiyi çekenin gözlerinden öperim

Giresunspor’un attığı golün nizami olduğunu savunan tek yorumcuysa Erman Toroğlu oldu. Toroğlu, çizginin doğru çekilmediğini belirterek "İptal edilen golde bence ofsayt yok. Kollar ofsayt sayılmaz, golün güme gittiğini söyleyebiliriz. Çizgiyi çeken kişinin gözlerinden öperim. Ben bizim ligimizde çekilen ofsayt çizgilerine de yıllardır güvenmiyorum” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler