Erman Toroğlu canlı yayında açıkladı! 'Falcao...'

25.08.2019 - 22:42 | Son Güncellenme: 26.08.2019 - 01:42

Erman Toroğlu canlı yayında açıkladı! 'Falcao...'

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Galatasaray - Konyaspor maçını değerlendirdi.

Toroğlu, Galatasaray - Konyaspor karşılaşmasındaki tartışmalı pozisyonlar ve hakem kararlarını da yorumladı. 

A Spor'da yayınlan Takım Oyunu programında Serkan Korkmaz'ın sorularını yanıtlayan Toroğlu şu ifadeleri kullandı:

İlk yarı değerlendirmesi

Galatasaray maça iyi hazırlanamamış. Galatasaray'da en lazım olan futbolcu bugün sakat. O futbolcu da Belhanda. Belhanda araya top atan ve kaleye şut atan oyuncu. Emre Mor sürekli içeri giriyor bu böyle olmaz.

Şu ana kadar Konyaspor istediğini yaptı. Hakemler geçen sezon VAR'a çok gitti, hakemler bu sezon VAR'a çok gitmiyorlar... Öyleyse bu VAR neden var? Trabzonspor ve Konyaspor'un net  penaltısı verilmedi. 

Maç sonu değerlendirmesi

Aykut Kocaman kardeşim, senin teknik direktörlüğünden bu maç dönemedi. Maç olağanüstü şeylerden dolayı döndü. Korkunun ecele faydası yok, çıkart oynat takımını...Konyaspor,  Aykut Kocaman'a 2 yıllık 4.5 milyon Euro veriyormuş. Rıza Çalımbay'a falan yazık günah değil mi? Biliyorlar takım sallanıyor. Ondan sonra soru sordurtmam. A Spor kötü, o kötü, bu kötü. Seri'ye sarı veriyorsun VAR çağırıyor. Kırmızıya dönüyor. Diagne'nin yaptığı penaltı... VAR niye çağırmıyorsun? Niye varsın orada? Trabzonspor maçında Ekuban'a yapılan hareket net penaltı. Şiddetli ve tehlikeli şarj. İstediğiniz kadar görüntü vermeyin ben bu olanları kalkacağım ayağa ve konuşacağım. Öyle ya da böyle anlatacağım. 

'Diagne'yi murdar ettiler'

75. dakikadan sonraki Konyaspor'u izlemek istiyorum. Fatih Terim'in Galatasaraylı yöneticilerin Nzonzi transferinde doğru işler yaptığını, Falcao transferinde ise doğru işler yapmadığını söylediğini biliyorum. Falcao bu kadar konuşulmasa Diagne böyle kötü olmazdı. Galatasaray yönetiminden bazıları Diagne'yi murdar ettiler. Geçen sezon Diagne kötü işler yapmadı. Geçen sezon Onyekuru'nun boş alanlarını Diagne açtı.

Falcao için flaş iddia

Falcao yarın İstanbul'a gelebilir. Bu sağlam bir duyum. Galatasaray için Mehmet Topal'ı daha önce de dile getirdiler... Bu trasfer de olabilir. 

Quaresma sözleri

Türkiye'de Oxford vardı da biz okumadık. Yıllarca yöneticilerimiz Lale Devri'ni yaşadı... Ülke futbolunun marka değeri nerede? Finansal Fair Play kesinlikle olmalı. Quaresma basın toplantısı düzenleyecek emin olun ki benim burada 2 yıldır konuştuklarımı söyleyecek. Ülke futbolunda transfer 365 gün olmalı, yabancı kuralı da serbest olmalı. Ben neden bir oyuncuya mahkum olayım?

Senin için hazırladığımız haberler