Erman Toroğlu'ndan Fenerbahçe-Galataaray maçı için Cumhurbaşkanı'na seslendi

Ali Bozkurt
01.10.2023 - 21:54 | Son Güncellenme: 01.10.2023 - 21:58

Eski hakemve yorumcu Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın Konyaspor'u yendiği maçın ardından A Spor'da Fenerbahçe-Galataaray maçına dair açıklamalarda bulundu.

Erman Toroğlu'ndan Fenerbahçe-Galataaray maçı için Cumhurbaşkanı'na seslendi

AJANSSPOR HABER

A Spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, Konyaspor-Beşiktş maçının ardından Türk hakemleri ve karşılaşma hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"Cumhurbaşkanı'nın el atması lazım!"

Erman Toroğlu, Türk hakemleri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Toroğlu, "Ne kadar hakem rezaleti yaşanıyorsa hepsinin altından babadan oğula hakem olmuş hakemler çıkıyor. Vakum gibi bunlar, yapışmışlar Türk futboluna.  TFF başkanları hakem problemini çözemezler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu işe el atması lazım. Başka türlü düzelmez." dedi.

"Önce takımından bahset"

Şenol Güneş'in maç sonunda yayıncı kuruluşu eleştirdiği açıklamalara yorum yapan Toroğlu, "Senin istediğini gibi mi soru soracağım? Bana böyle soru soramazsın. Böyle bir dünya yok. Ben sorarım sen de ona göre cevap verirsin. Önce takımından bahset. Son zamanlarda Beşiktaş'ta teknik adam, futbolcular ve yönetim farklı şeyler söylüyor." dedi.

Fenerbahçe- Galatasaray maçlarını Türk hakemler yönetemez

Erman Toroğlu, Fenerbahçe ile Galatasaray'ın kadrosunun ligin üzerinde olduğu belirtti. Toroğlu, "En iyi oynayan Fenerbahçe, sonra Galatasaray sonra Adana Demirspor geliyor. Beşiktaş bunlardan sonra geliyor. Galatasaray ve Fenerbahçe, şu anda Türk hakemlerinin üzerinde bir kapasiteye sahipler. Bu şartlar altında Fenerbahçe-Galatasaray maçlarını Türk hakemlerinin yönetme şansı yok." açıklamalarında bulundu.

Toroğlu penaltı dedi

Konyaspor, 54. dakikada ceza sahasında Aboubakar'ın eline gelen topta penaltı bekledi. Bu poziyon hakkında yorumlarda bulunan eski hakem Erman Toroğlu, pozisyonun penaltı olması gerektiğini ve VAR'ın müdahale etmesi gerektiğini ifade etti.

Senin için hazırladığımız haberler