Erman Toroğlu Beşiktaş - Alanyaspor Maçının İlk Yarısını Değerlendirdi!

Orhan Gülek
27.01.2023 - 21:32 | Son Güncellenme: 27.01.2023 - 21:43

Beşiktaş ile Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında kozlarını paylaştı. A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, karşılaşmanın ilk yarısını değerlendirdi.

Erman Toroğlu Beşiktaş - Alanyaspor Maçının İlk Yarısını Değerlendirdi!

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Alanyaspor'u ağırlıyor. Süper Lig'de çıktığı son 4 maçı kazanan Beşiktaş, taraftarı önünde Alanyaspor'a üstünlük kurarak çıkışını sürdürmek istiyor. 

Devre arasında ünlü yorumcu Erman Toroğlu, değerlendirmelerde bulundu.

"Futbolun gereğini yapmıyorlar"

Her iki takımının da ilk yarı istenilen oyunu oynamadığını ifade eden Toroğlu, "İki taraf da top oynuyor futbol değil. Futbolun gereğini yapmıyorlar. Beşiktaş daha fazla oynamalı topla. Topla çıkarken bu kadar hata yapan rakibine karşı çıkan pozisyonları yakalayıp 3 tane gol atıp maçı kapatman lazım. Şimdi onu yapamadın ama adamlar orta sahaya geçince sağlam oynuyorlar. 1-0 Beşiktaş için sağlam bir skor değil." dedi.

"Alanya, bu avantajları sağlıyor"

Siyah beyazlı ekibin mutlak 3 puan alması gerektiğini vurgulayan Toroğlu, "Vakit ilerledikçe gerilen Beşiktaş olacak. Beşiktaş bu maçı %100 kazanmalı. Alanya için öyle değil, ortada oynayan bir takım zaten. Beşiktaş fırsatlardan faydalanıp işi bitirmeli ve Alanya da bu avantajları sağlıyor." dedi.

İlgini Çekebilir
"Aboubakar her şeyini verecekmiş gibi oynuyor"
Habere Git

"Alanya orta sahaya geçince iyi oynuyor"

Konuk ekibin orta sahayı geçtikten sonra etkili olduğunun altını çizen Toroğlu, "Alanya arka taraftan oynuyor oradan zaman zaman çıkıyor ama çıkamadığı zaman da gol olabilir. Beşiktaş’ın şimdiye kadar bundan faydalanması gerekirdi. Alanya orta sahaya geçince iyi oynuyor, pozisyon yakalıyor öyle de bir durum var." dedi.

"Yumruğu vurdu vurdu ama devirme yumruğu gelmedi"

Beşiktaş'ta kaçan poziyonlara dikkat çeken Toroğlu, "Alanya tek topla defansı geçiyor çünkü o tarafta baskı yapan yok. Fırsatlar Beşiktaş çok iyi oynadığı için değil Alanya top kaybettiği için geldi. Ama o sırada Alanya top kaybederken Beşiktaş iyi press yaptı öyle olunca da Alanya topu çıkaramadı. Zaten bu pozisyonlarda Beşiktaş şansı yakaladı ama bitiremedi. Yani yumruğu vurdu vurdu ama devirme yumruğu gelmedi." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler