Erman Toroğlu: "Deniz Türüç'ün oyundan çıkması intihar oldu"

16.06.2020 - 21:30 | Son Güncellenme: 16.06.2020 - 23:09

Erman Toroğlu: "Deniz Türüç'ün oyundan çıkması intihar oldu"

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Fenerbahçe'nin Ülker Stadı’nda Trabzonspor'u konuk ettiği maçı yorumladı. 

Toroğlu, Fenerbahçe - Trabzonspor karşılaşmasının devre arası ve maç sonunda tartışmalı pozisyonları, hakem kararlarını değerlendirdi.

Erman Toroğlu, A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında konuştu. İşte detaylar...  

İlk yarı değerlendirmesi

İlk yarısının 1-1 sona erdiği Fenerbahçe - Trabzonspor maçını değerlendiren Erman Toroğlu, "Trabzonspor ilk golü attı ve avantaj yakaladı. Fenerbahçe'nin beraberlik golünü bulması Trabzonspor için kötü oldu. Şu anda ipler Fenerbahçe'nin elinde. Sörloth çok iyi bir silah fakat yanındakilerin de iyi olması lazım. Emre Belözoğlu artık futbolu bırakacak, belki Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe soyunacak. Emre'nin bu hareketleri yapmaması gerek. Emre böyle yaparsa, kolay kolay teknik direktör olamaz. Keskin sirke küpüne zarar. Emre'nin devre arasında Cüneyt Çakır'a tepkisi takım üzerinde psikolojik baskı oluşturmak istemesinden kaynaklanıyor. Bir takım böyle gol yememeli. Antrenmanda Deniz'in attığı golü attırmazlar adama. Sosa'nın olmaması büyük eksiklik. Trabzonspor'un saha içinde yönetecek bir beyni yok." ifadelerini kullandı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk finalist Trabzonspor oldu. Kupanın ilk ayağını 2-1 kazanan Bordo Mavililer, rövanşta Fenerbahçe'yi deplasmanda 3-1 yendi finale yükseldi.

Erman Toroğlu, Fenerbahçe - Trabzonspor maçının ardından şu ifadeleri kullandı: 

"Fenerbahçe'de en iyi oynayan isim Deniz Türüç'tü. Deniz, Trabzonspor için tehlikeli bir isimdi. Fakat Deniz Türüç'ün oyundan çıkması intihar oldu. Deniz'i oyundan çıkaran sanırım Emre'ydi, Volkan'la konuştu. Tahir Karapınar konu mankeni, lisansı kullanılıyor."

 

Ali Koç'a sert eleştiri

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u eleştiren Toroğlu, "Dün akşam Ali Koç FB TV'ye çıkıyor 2 saat 15 dakika Nihat Özdemir'e sallıyor.Yarın senin kupa maçın var.2 yıldır bir kupa alamamışsın,sen Nihat Özdemir ile uğraşıyorsun.Işte Ali Koç vizyonu bu.Sahada da aynı vizyon vardı! Yönetici nasıl olursa, futbolcu da sahada öyle olur." diye konuştu. 

'2021 Şampiyonlar Ligi finalini Türkiye'de olacak'

Erman Toroğlu'ndan 2021 Şampiyonlar Ligi finali hakkında flaş iddia geldi. Toroğlu, "UEFA, 2021 Şampiyonlar Ligi finalini Türkiye'ye vereceğini bugün açıklayacak. 2020 finali de Portekiz'de olacak." açıklamasında bulundu. 

Senin için hazırladığımız haberler