Erman Toroğlu, derbiyi yorumladı! 'Gecenin kaybedeni Galatasaray'

27.09.2020 - 21:02 | Son Güncellenme: 27.09.2020 - 22:05

Son dakika spor haberleri… Erman Toroğlu Galatasaray Fenerbahçe maçını yorumladı. Süper Lig’in 3. haftasında derbide iki takım 0-0 berabere kaldı. Toroğlu, bu maça ve hakem kararlarına dair A Spor’da yayınlanan Takım Oyunu programında konuştu. İşte o açıklamalar…

Erman Toroğlu, derbiyi yorumladı! 'Gecenin kaybedeni Galatasaray'

Süper Lig'in 3. haftasında oynanan derbide Galatasaray, sahasında Fenerbahçe ile golsüz berabere kaldı.

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, bu maçı değerlendirdi.

İşte o açıklamalar...

Fatih Terim öyle istedi, Galatasaray 70 dakika 9 kişi oynadı. Sonra değişikliklerle durumu eşitledi. Fenerbahçe iyi mücadele etti. Yeni bir takım. Bu gecenin kar edeni Fenerbahçe, kaybedeni Galatasaray ve Fatih Terim.

3 hafta Galatasaray iyiydi. Fenerbahçe kötü deniyordu ama ben bugün Fenerbahçe’yi beğendim. Fatih Terim elindeki şu kadroyla Fenerbahçe’yi yenemiyorsa kusura bakmasın. Fenerbahçe’de ışık var. 

Erol Bulut eğer adaletli davranırsa iyi bir takım çıkar bu Fenerbahçe’den. 

Falcao oynadığı zaman istediği toplar geldi mi? Gelmedi çünkü ne Belhanda ne Arda çalışmadılar. Fatih Terim bu gece geç kaldı. Fenerbahçe bu maçta mağlup olsa, psikolojik olarak sıkıntı çıkacak.

Sezon başı ne kadar puan alırsan… 7-8 hafta sonra takımlar toparlanıyorlar. Millet hazır olmadan bir işi yapmak lazım. Galatasaray’a bu fırsat geldi ama en büyük rakibini yenemedi. Yarın bunu arayacak.

Fatih Terim’in şansı çift stoperi çok iyi. Vücutlarını çok iyi kullanıyorlar. Rakibi eziyorlar. Fenerbahçe stoperleri için daha ilk maç. Yorum yapmak kolay değil. 

Kurala göre, Tisserand'ın pozisyonu kırmızı kart.

Senin için hazırladığımız haberler