Erman Toroğlu: "Fenerbahçe'nin oyuncuları kötü olabilir ama..."

20.10.2018 - 17:30 | Son Güncellenme: 20.10.2018 - 22:31

Erman Toroğlu: "Fenerbahçe'nin oyuncuları kötü olabilir ama..."

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Sivasspor-Fenerbahçe ve Spor Toto Süper Lig'de oynanan diğer maçları değerlendirdi.

Erman Toroğlu'nun değerlendirmelerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde: 

Fenerbahçe kadrosu iyi değil deniyor. Tamam ama 13 maç oynayan bir takımda hâlâ teknik direktör en az 7-8 oyuncunun banko yerini ayarlayamıyorsa o teknik direktör değildir. Soldado diye bir adam var. Bu adam santrafor. Ama sen bu adamı sadece 3 hafta oynattın. Soldado gergin. O gerginliği görüyorsun. Halbuki daha önce forma şansı bulsaydı, rahat olsaydı bugün 2 pozisyonda da çok rahatlıkla gol atardı. Her pozisyonun içine Soldado vardı. Cocu, bu zamana kadar bu adam neredeydi? Sen bu adamı oynatmıyorsan, sen teknik direktör değilsin. Soldado'nun bugün iki pozisyon kaçırması formsuzluktan. Cocu, Soldado'nun kimyasını bozmuştur. Oynatacaksın, elden başka bir şey gelmez.

Fenerbahçe bu kadrosuyla sondan dördüncü olmaya layık. Cocu'yu tutmanın alemi yok. Bu futbolcular teknik direktörü sevmiyor. Bu futbolcular böyle oynamaz. Eğer sen takımı adaletli dağıtmazsan, futbolcular da oynamaz. Oynatamazsın bu futbolcuları. Cocu'yla falan bu iş olmaz. 

Bu futbolcular da Fenerbahçe'nin topçusu değil. Soldado'ya bakıyorsun, Frey'e bakıyorsun... Birbiriyle alakası yok. Zaten elinde Soldado varken neden Frey'le oynuyorsun? Teknik ekip, futbolcular takım çok kopuk kopuk. Fenerbahçe takım değil. Takım havası yok. 

Fenerbahçe'nin oyuncuları kötü olabilir. Ama bu oyuncularla bu durumda da olmaman lazım. Elinde var olan az sayıda kaliteli oyuncuyu atıp başka oyuncularla oynarsan sonuç rezalet olur.  Fenerbahçe'nin maddi durumu kötü deniliyor. Valbuena'yı oynatmazsan satamazsın. Soldado'yu oynatmazsan satamazsın. Ama burada en suçsuz kişiler futbolculardır. Durum gittikçe uçuruma gidiyor. Fenerbahçe'nin 20 kişilik kadrosu buraya ait değil. Beşinci altıncı olursun evet ama bu değil.

Comolli ve Cocu, Fenerbahçe'yle oyuncakla oynar gibi oynuyor. Bahçeyi de buldular. Hakikaten ayıp. Fenerbahçe taraftarları çok öfkeli. Televizyona ve gazetelere bakmak istemeyen çok fazla Fenerbahçeli var.

Soldado'nun penaltı pozisyonu...

Soldado savunmacısına deyince kendisinin itildiğini göstererek kendini yere atıyor. Bu pozisyonun penaltıyla uzaktan yakından alakası yok.

Frey'in karşı karşıya kaldığı pozisyon üzerine

Bu pozisyon öyle kolay pozisyon değil. Her futbolcu burada o ince dokunuşu yapamaz. Atılabilirdi belki ama kolay pozisyon değil.

Senin için hazırladığımız haberler