Erman Toroğlu: Galatasaray, Başakşehir ve Beşiktaş dışındaki rakiplerini yener!

25.03.2018 - 17:51 | Son Güncellenme: 25.03.2018 - 17:51

Erman Toroğlu: Galatasaray, Başakşehir ve Beşiktaş dışındaki rakiplerini yener!

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, şampiyonluk mücadelesi yapan dört takımın durumunu ve kalan fikstürlerini A Spor'da yorumladı.

İşte Toroğlu'nun açıklamaları

'Bu büyük takımlar potaya girdikten sonra farklı olur'

"Galatasaray ve Beşiktaş aralarında oynayacakları derbi maçına kadar tüm karşılşamalarını kazanırsa o maç düğümü çözen maç olur"

"Bu büyük takımlar belli bir potaya girdikten sonra farklı olur. Şampiyonluğa giden takım, farklı gidiyorsun maça. Farklı bir hava ile çıkıyorsun"

'Başakşehir ve Beşiktaş maçları dışında Galatasaray diğer rakiplerini yener'

"Takımların fikstürlerine bakınca üç tanesi neredeyse aynı takımlarla oynuyor. Başakşehir ve Beşiktaş maçları dışında Galatasaray diğer rakiplerini yener. Eğer bu takımları şu şartlarda yenemiyorsa şampiyon olmasın. Düşme hattındaki takımlar son dönemlere girince üst sıradaki takımlarla oynayınca kaybediyor. En tehlikeli takım kaybedecek bir şeyi olmayan takımdır "

'Galatasaray'ın hücumu daha iyi'

"Galatasaray ailecek Trabzonspor karşısında galibiyet için gider mi? gitmez. Fatih Terim bu şekilde gitmez. Bu iki takımın teknik adamları sezon içinde değişti."

"Galatasaray'ın oyun şekli değişti Fatih Terim'in gelmesi ile birlikte. Trabzonspor takımı da kolay gelmiyor Rıza hoca ile birlikte. Galatasaray'ın hücumu daha iyi. "

'Muslera'nın performansı değişti'

"Fatih Hoca'nın gelmesi ile Galatasaray'ın tüm takım defans anlayışı değişti. Hatta Muslera'nın performansı değişti"

"Galatasaray son zamanlarda öyle langur lungur gitmiyor. "

"Karadağ deplasmanında karalar bağlamayalım"

Senin için hazırladığımız haberler