Erman Toroğlu: ''Galatasaray şampiyon olacaksa...''

20.09.2020 - 23:09 | Son Güncellenme: 20.09.2020 - 23:12

Son dakika spor haberleri... Spor yorumcusu Erman Toroğlu, 20 Eylül Pazar akşamı A Spor'da gündemi değerlendirdi. Süper Lig'in 2. hastasında Galatasaray, Başakşehir'i deplasmanda Falcao ve Belhanda'nın golleriyle 2-0 yendi. Toroğlu, bu maça ve Süper Lig’in gündemine dair konuştu.

Erman Toroğlu: ''Galatasaray şampiyon olacaksa...''

Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray, Başakşehir'i deplasmanda Falcao ve Belhanda'nın golleriyle 2-0 yendi.

Spor yorumcusu ve eski hakem Erman Toroğlu, karşılaşmayı ve spor gündemini değerlendirdi:

Demba Ba’ya sorsunlar penaltı mı değil mi diye. Bizim yorum yapmamıza bile gerek yok. 

Fatih Terim kendi takımına baksın. Yardımcılarıyla ilgili sorunlar da vardı burda. Şimdi takım biraz daha derli toplu. Kadroya bakıyorsun, oyuna aldıkları deve dişi gibi isimler. Biraz da şanslı Fatih Terim.

Trabzonspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe’de forvet yok. Galatasaray’da dünya çapında Falcao çıkıyor, iyi bir golcü olan Diagne giriyor.

Diagne’ye verilen parayı Galatasaray sokağa atmadı. Hala Diagne’yi beğenmeyenler var. Falcao’dan iyi diyenler de var ama o kadar da değil. 

Belhanda ve Arda, gidiyor ama gelemiyor. Taylan Antalyalı’nın anası ağladı. Her zaman bunu yapamazsın. Şampiyon olacaksa Galatasaray’ın orta alanda biraz daha dikkatli olması lazım.

Bu akşam hakem gördüğünü çaldı. Geçen sene Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, hepsi yandı. İki yanlış karar verebilir ama yüz ifadesinden, gözlerinden anlıyorum gördüğünü çalıyor. 5 tane daha böyle maç yönetsin ben bu hakemi sırtında taşırım.

Senin için hazırladığımız haberler