Erman Toroğlu: ''Sanane onun parasından''

06.08.2018 - 00:19 | Son Güncellenme: 06.08.2018 - 03:19

Erman Toroğlu: ''Sanane onun parasından''

A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Akhisarspor'un Galatasaray'ı penaltılarda eleyerek Süper Kupa'nın sahibi olduğu mücadelenin ardından  açıklamalarda bulundu.

İşte detaylar...

Sen bu defteri açtın, arkadaşlarını kışkırttın, sanane onun parasından menajer? Gomis topunu oynasın. Gomis penaltıda atacağı penaltıda mektup gönderir gibi göstermiş. Ayağının içiyle 10 metre önceden belli etmiş.

 

Haddini bilerek oynamak çok önemli bir şey. Akhisarspor kafa kafaya oynarsak kaybederiz dedi ve akılcı oynadılar. İşi penaltılarda bitirdiler. Futbolda son dakikaya kadar mücadele edeceksin. Akhisarspor’un önce başkanını, sonra malzemecisine kadar herkesi tebrik etmek lazım.

 

Akhisar’ın ve Galatasaray’ın kadro ve harcadığı para farkına bakın. Basını, medyası olan ve para harcayan takım ile çoğu şeyi olmayan bir takım.

VAR sistemi olsun. Maçtaki görüş Cüneyt Çakır’ın görüşüdür. O pozisyonda kırmızı olsa daha iyi olur diyorum ama sarı verilmesini de suçlayamam. Diğer kararlarda bir şey diyebiliyor musun?  Biz bu tip pozisyonları çok göreceğiz.

Geçtiğimiz yıllarda 2.olanların madalya almadan sahayı terk ettiklerine şahit olmuştuk. Bekleyeceksin, Akhisarspor kupayı aldıktan sonra tebrik edeceksin.

Yunus Akgün çabuk ve hücumda faydalı. Ceza sahasına girerse rakibin işi zor. Fatih Hoca onu takıma kazandırır. Fatih Hoca’nın bir şeyler yapması gerekiyor zaten.

Bu kupa Akhisarspor’a analarının ak sütü gibi helal olsun. Tebrikler. Ders veriyorlar. Akhisarspor’un maliyeti ve Galatasaray’ın maliyetine bakalım. Bir de Gomis’in maliyetine baksınlar da, insanlara biraz bilgi verelim

Mücadeleden önce mutlaka atıcılar da tutucular da çalışmıştır. Gomis göstere göstere attı. İstese vurduğu an yön değiştirebilirdi. Kötü penaltı attı.

Senin için hazırladığımız haberler