Erman Toroğlu: ''Serdar Tatlı'yı Rıdvan Dilmen getirdi''

12.09.2020 - 23:02 | Son Güncellenme: 12.09.2020 - 23:36

Son dakika spor haberleri… Erman Toroğlu, A Spor ekranlarında Galatasaray - Gaziantep maçının ardından konuştu. Yeni MHK Başkanı Serdar Tatlı ile ilgili çarpıcı sözler söylen Toroğlu, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin gündemine, Süper Lig’in ilk haftasına da değindi.

Erman Toroğlu: ''Serdar Tatlı'yı Rıdvan Dilmen getirdi''

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Galatasaray - Gaziantep maçının ardından açıklamalarda bulundu. Süper Lig’in ilk haftasında Galatasaray, Gaziantep FK’yı 3-1 mağlup etti.

Toroğlu, bu maça ve spor gündemine dair açıklamalarda bulundu:

Beşiktaş'ın santrforu kim? Larin. Fenerbahçe'nin kim? Frey. Trabzonspor'da Sörloth gidiyor zaten. Galatasaray'ın forveti kim? Falcao ve Diagne. 2-0 önde başlıyor zaten Galatasaray. Şu anda hazır Galatasaray takımı.

Belhanda oynarsa iyi oynamazsa kambur Galatasaray'da. Belhanda niye gitsin, o paraları kim verecek?

Ben geçen sene maskeyi taktığımda maskeli balo dedim, inşallah bu sene kafama poşet geçirmem.

Geçen sene bazı takıma hiç hata olmadı bazı takımların anası ağladı, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor dahil. Bu gelen komite de sakat geldi.

Şampiyon olacak takım masada da iyi oynayacak sahada da iyi oynayacak. Yalnız sahada iyi oynayarak Türkiye'de şampiyon olamazsın. Buna bütün seneler dahil.

Herkesin söylediği tek şey; Serdar Tatlı’yı Rıdvan Dilmen getirdi. Rıdvan getirdi diyorlar, sonra ilk maçta olana bak. Araya birileri girdi, MHK'yı istifa ettirdiler.

Senin için hazırladığımız haberler