Erman Toroğlu: "Sörloth'un pozisyonla ilgisi yok"

27.06.2020 - 23:24 | Son Güncellenme: 28.06.2020 - 00:46

Trabzonspor, Süper Lig'in 29. haftasında Ankaragücü ile 1-0 öne geçtiği maçta 1-1 berabere kaldı, şampiyonluk yarışında ağır bir yara aldı! Üst üste ikinci beraberliğini alan bordo-mavililer, 29. haftayı 58 puanla kapattı. Mücadeleyi 10 kişi tamamlayan Ankaragücü ise puanını 25'e yükseltti. Ünlü yorumcu Erman Toroğlu zorlu karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Erman Toroğlu: "Sörloth'un pozisyonla ilgisi yok"

Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, Trabzonspor- Ankaragücü maçının devre arasında ve sonrasında açıklamalarda bulundu. 

Toroğlu,Trabzonspor- Ankaragücü maçındaki tartışmalı pozisyonları ve hakem kararlarını yorumladı. 

Erman Toroğlu, şu ifadeleri kullandı: 

Yarın Galatasaray yenerse kartlar yeniden açılır. Yenemezse hayırlı işler. Başakşehir alırsa iş biter. Kendin kendi ipini keseceksin. Trabzonspor'un oyununa baktım hakem vs. bir kenara bırakırsak. Bir şey oynamadı Trabzonspor.

Penaltı itirazı olan pozisyonda gördük ki Sörloth ofsayttaymış. Ne alakası var, pozisyon içinde herhangi bir şeye etkisi yok ki Sörloth'un! Nasıl çalşyorsun ofsaytı? Masa başında bir işler dönüyor. 

Başakşehir'e hata yapılmıyor. Hüseyin Göçek geçen hafta Ankaragücü maçında olmasa o maç öyle bitmezdi. Hüseyin Göçek nereden çıktı? Vefa borcu var sana... Yok öyle şey! Halis Özkahya'yı şimdi bir köşebaşı maçına verecekler, onu bekliyorlardı ama yapamayacaklar, deşifre ettim.

Ankaragücü'nün sayılmayan golü hafta boyunca özetlerde yok. Galatasaray'ın santrforunun kaleci üzerine yatıyor ayağa kırılıyor. 'Üzerine santrfor düşerse penaltı mı verilir', diyorsun. Bir hafta sonra Göztepe maçında hakem veriyor. Hepsi de görev alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler