Erman Toroğlu: "Şu anda Şenol Güneş'ten başka çare yok"

13.11.2017 - 16:43 | Son Güncellenme: 13.11.2017 - 16:43

Erman Toroğlu: "Şu anda Şenol Güneş'ten başka çare yok"

AJANSSPOR - Erman Toroğlu, A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında Türkiye - Arnavutluk maçını değerlendirdi.

Açıklamalardan Ajansspor.com'un derledikleri şu şekilde:

"Maçın hakeminin ismi neydi? Kabakov. Kabak gibi olduk bu akşam.

Bu adam ekime kadar kalacak. Bizim kaybımız 2 yıl olacak. 12 ay da biz 3 sene daha gerileriz. Ve kolay kolay toparlanamayız. Şu anda federasyonun yapacağı şey; Şenol Güneş'e diyecekler ki 1 sene izin alacaksın ve burayı organize edeceksin. Şu anda Şenol Güneş'ten başka çare yok. Milli takımıda çalıştırdı tecrübeli. 4-5 seneyi kurtarırız, başka çaren yok. "

"Fatih Terim'in tazminatını cebinden ödeyecek olan federasyonun, Lucescu'nun da tazminatını cebinden ödeyecek. Adam ayakta duramıyor baston lazım ona. Arnavutluk 11'e 11 bizden daha iyiydi, eksildiler yine bizden iydi. Bizim ki ne yapıyor? seyrediyor. Hollanda'dan gelen adamı alsana stopere, oynatsana? Milli takım 2 golü nasıl attı? birinde sıfıra indi, diğerinde ver kaç yaptı. Sonra Arnavutluk 5 kişiyle kapattı sen daha bir şey yapamadın. "

 

"Çanlar bizim için çalmıyor. İmam cenaze namazı kıldırıyor. Milli takımın böyle oynamaması lazım. İyi değiliz ama bu kadar da kötü değiliz. Şu milli takımın başına geçeyim bundan daha iyi kadro çıkarmazsam adam değilim. Bu tarz oynatmam.

Lucescu'yu ne kadar tutarsak o kadar gün kaybederiz. Adamın gitmesi lazım. Çare Şenol Güneş. Çünkü ağırlığıylan şekliylen e iyide gidiyor. Organizasyonunu yapar, gelir gider. Orada olması bile farklı."

"Buralara tesadüf gelmedik. Antrenmanlara çıkmamak, geceleri sabahlamak, uçakta gazeteci dövülmesi, teknik direktörün kimyasının bozulması. Bizim bugün yenilmemiz hayırlı oldu. 

Şenol Güneş sana dünya üçüncülüğü kazandırmış. Abdullah Avcı ve Aykut Kocaman olmaz. Aykut Fener'deki işini halletsin. Şenl son iki sezonda ligde şampiyon olmuş ligde ve şampiyonlar liginde de iyi gidiyor. "

 

"Kukla. İpler menajerinin elinde. Bu adam Oğuzhan'ı unutmadı mı? Erol'u da birisi itelemiş önüne. Lucescu'nun bu akşam söylediklerini Fransızca bilen birine yeniden tercüme ettirmek lazım. Bunun tercümanına inanmıyorum. Ey Lucescu sen bizi herhalde gerizekalı sanıyorsun. A milli takım o ülkenin en iyi oyuncularından kurtulur. Bir geldin yabancıya taktın, genç oyunculara taktın, gittin Erol Alkan'ı aldın. Hangi tarihte hangi maçına gittin izledin bu adamı? "

"Erol gibi Türkiye'de 2. ligde çok adam vardır. Adamı anlatıyorlar, "Fiyasko" diyorlar. " Lucescu'nun Allah yolunu açık etsin, uçağa binsin ve gitsin. Parasını almadan gitmez ama. Fatih Terim'i Lucescu ile kıyaslıyorsunuz ve burada Fatih hocayı aşağılıyorsunuz. "

 

Senin için hazırladığımız haberler