Erman Toroğlu'dan Antalyaspor - Fenerbahçe maçı sonrasında çarpıcı yorumlar

26.11.2017 - 20:04 | Son Güncellenme: 26.11.2017 - 20:04

Erman Toroğlu'dan Antalyaspor - Fenerbahçe maçı sonrasında çarpıcı yorumlar

Erman Toroğlu,  A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu progamında Antalyaspor - Fenerbahçe maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Erman Toroğlu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Fenerbahçe iyi oynamıyor, iyi mücadele ediyor

"Guliano güzel gol attı. Aykut'un o istifa ettim, etmeyip ortaya konuştugu olaydan evvelki Fenerbahçe ile bu Fenerbahçe arasında fark var. Ondan sonraki Fenerbahçe kavga ediyor, ondan evvelki Fenerbahçe uyumuşmuş, oynasam da olur, oynamasamda olur tipinde oynuyordu. Hiç kimse şu an sahte oynamıyor. Şimdi herkes birbirine yardım ediyor. İyi oynuyorlar mı? hayır, ama iyi mücadele ediyorlar. "

 

Bu maçta her şey olur

"Antalyaspor çok şahsi oynuyor. Eto'o, Nasri var ama diğerleri? Nasri de biraz kaçak oynuyor. Maçın geneline bakarsak bu maçta her şey olur. İki takımda birbirine üstünlük kuramadı. Maç ortada şu an. Antalya'da da mücadele var. Eto'o nun yanındaki insanlar Eto'o kadar değil. Zaten olsalar lig lideri olurdular.

Fenerbahçe'nin olmazsa olmaz maçlarından biri. Bu maçı almazsan dünanın sonunu görürsün. Beşiktaş ile puanı eşitliyorlar. Psikolojik açısından da çok önemli. "

Aykut Kocaman'ın Valbuena tercihi doğru

"Valbuena oynadığı her maçta ne yaptı. Görüntü topu alıyor kullanıyor tamam da, bugünkü Fenerbahçe birbirine yardım ediyor. Valbuena ediyormuydu? Valbuena biraz da tribüne oynuyor. Aykut Kocaman'ın tercihi doğru. Janssen iyi yıpratıyor. İyi giriyor, çıkıyor dikkat çekiyor. "

Antalyaspor'un işi zor

"Soldado geçen hafta 3 gol attı ama rakip 10 kişi kaldı. Janssen daha fazla geziyor, alan boşaltıyor. Fenerbahçe seyircisi Valbuena'yı çok büyüttü. Ondan biraz futbol ukalalığı vardı. Aykut Kocaman bu maça doğru çıktı ve şansıda iyi gitti. Antalya'da iki tane adam var başka yok. Bir kümeste iki horoz olmaz bir horoz olur. Eto'o varken daha farklıydı Antalyaspor. Nasri bozmuş. Antalyaspor'un işi zor. Durumları iyi değil. "

Fenerbahçe'ye transfer şart

"Fenerbahçe seyircisi mutlu değil, o yüzden maça gelmiyor. Fenerbahçe bu kadroyla yapamaz. Mutlaka oyuncu transfer etmesi gerekiyor. Devre arası oyuncularıda ne kadar iyi oluyor. Fenerbahçe defansif iyi ama gol atamazsan? Gol lazım Fenerbahçe'ye. Bu maç için bu kadro tamam ama önündeki maçlarda böyle götüremezsin. 

Volkan öyle çok anormal şut kurtarmadı. İşini yaptı Volkan, bundan önce yapmıyordu. Fenerbahçe bugün aman aman top oynamadı gereğini yaptı potada kaldı. "

Skrtelin, Maicon'a hareketi sarı kart olmalıydı

Skrtelin, Maicon'a hareketi sarı kart olmalıydı. Skrtel'in niyeti iyi değil. Giuliano'nun attığı gol de Antalyasporlu oyuncular sahte oynuyor. Kaçak oynuyorlar. 

 

Burak Yılmaz ve Muhammet Demir'in golü ofsayt değil

Sivasspor - Trabzonspor

Trabzonspor'un Burak Yılmaz ile bulduğu ilk gol de pozisyon ofsayt değil. Gol temiz. Sivasspor'un Muhammet Demir ile attığı gol de temiz ofsayt yok. 

Jan Durica'nın ceza sahası içinde Hakan Arslan'a yaptığı hareket tereddütdüz penaltı ve sarı kart. 

Carl Medjani'nin Fabian Castillo'yu ceza sahası içinde çektiği pozisyonda hakem penaltı kararı verse kimse bir şey diyemez. 

Senin için hazırladığımız haberler