Erman Toroğlu'dan Terim hakkında flaş iddia: Milli takım...

23.12.2017 - 19:37 | Son Güncellenme: 23.12.2017 - 19:37

Erman Toroğlu'dan Terim hakkında flaş iddia: Milli takım...

 Erman Toroğlu, Atiker Konyaspor-Fenerbahçe maçını A Spor'da değerlendirdi.

0-0 biten ilk yarı değerlendirmesi

Beşiktaş, Trabzonspor, Başakşehir ve Galatasaray'a göre Fenerbahçe'nin kadrosu kötü. Bence Fenerbahçe'nin buraya gelmesi bile başarı. Fenerbahçe'ye mutlaka futbolcu lazım. 

18 yaşındaki Kaan oynuyorsa, Ozan Tufan aynaya bakacak.  Yılbaşı ikramiyesi Robin van Persie olsa kimse bilet almaz. Elde kalır. Şenol Güneş istifa diyen adama hadi git demesi lazım. Şenol Güneş hiçbir şey yokken, 'Milli takım hikayesinde beni kullandılar' diyor. Hiçbir şey yokken neden böyle yapıyorsun? Fikret Orman, Fatih Terim gelince 'Şenol Güneş bizim ailemiz' diye bir açıklama yapıyorsun. Gerek var mı? Vida'nın maçtan önce açıklanması bütün oyuncuları rahatsız ediyor. Arda Turan, Beşiktaş'a geliyor mu? Fatih Terim Boğaziçi Köprüsü'nden deniz düşse Beylerbeyi'nden yürüyerek çıkar, iki tane balık tutar sonra mangal yapar (Gülerek) 

"Fenerbahçe santrforsuz oynuyor..."

Fernandao ve Soldado yedekse ne olursa olsun tartışılması lazım. Aykut hoca diyor ki ben bu maçı 0-0'a bağlayayım. 60'dan sonra 70 gibi ne var ne yok saldırırım. Bir tane atıp kazanırım diye düşünüyor. Aykut Kocaman'ın taktiği hep böyle olur. Fenerbahçe şu an santrforsuz oynuyor.

Fenerbahçe'nin bulunduğu yer kendi başarısı değil. Diğer takımların etkisi var bu durumda. Özellikle Tudor'un etkisi var. Ancak gitmeden önce iyi bir şey yaptı. Yarışı kızıştırdı öyle gitti. Yoksa becerikli biri olsa Galatasaray arayı açar giderdi.

Erman Toroğlu Konyaspor-Fenerbahçe maçının sonunda ise şu ifadeleri kullandı:

Bu fikstür ile 2 deplasman galibiyeti sizi yukarılara atar. Hakemlerinde bu sezon bu tabloda payı var. Bu sezon hakemler iyi. Hatalar olduğu zaman aynı tip hatalar yapılır. Net söylüyorum. Görüntülerin birkaç televizyona verilmesi bazı şeylerin düzelmesini sağlar. Hakemlik sisteminin kurtulması kolay değil. Babadan oğula hanedanlık sistemi gibi. Bunların ayıklanması kolay değil. Aykut Kocaman'ın son iki değişikliği geç oldu. 

Bu Fatih Terim 2 yıl sonra tekrardan A Milli Takıma gelecektir. Şu andaki TFF ekibinde Yıldırım Demirören ve ekibi var. Demirören'in yerine gelecek kişilerin kim olacağı belli değil. TFF, Fatih Terim'i Galatasaray'da bitirmeye çalışırsa yanlış yapar. Zaten TFF'ye Beşiktaşlı diyorlar.

Fatih Terim'in Galatasaray'a Arda Turan'ı transfer edeceğini mi sanıyorsunuz? A Milli Takıma zaten almayacaktı. 

Sivasspor - Beşiktaş mücadelesini yorumlayan Erman Toroğlu, Siyah Beyazlı takımın yediği ilk golde Quaresma'nın yüzde yüz hatalı olduğunu ifade ederken; Beşiktaş lehine verilen penaltının doğru olduğunu ifade etti. 

Senin için hazırladığımız haberler