Erman Toroğlu'ndan çarpıcı açıklamalar!

02.09.2017 - 21:43 | Son Güncellenme: 02.09.2017 - 21:43

Erman Toroğlu'ndan çarpıcı açıklamalar!

AJANSSPOR- Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, A Spor'da yayınlanan Devre Arası programında Ukrayna-Türkiye maçını yorumladı. 

İşte Toroğlu'nun açıklamalarından Ajansspor.com derledikleri:

İlk yarının özeti: çok şanlıydık. Normalde 4 olması lazımdı. Ben uzun yıllardır böyle bir Milli takım görmedim. Fatih Terim'in böyle  takımına rastlamadım. Bizim takım ofsayt. Bu maç 4 falan olursa, Lucescu'yu doğru Romanya'ya göndersinler, Arda'yı da alsın yanına. Bu takım benim Milli takımım değil. Arda'yı almak için Barcelona'ya gittiler. Futbol anlayışında Ukrayna bize 3-4 golden az atarsa emeğine yazık olur. Fatih Terim olsaydı bu kadroyla çıkmazdı. Bu takımla karnın aç olsa fırından ekmek çalamazsın.

Oyuna forvet, orta saha al. Her geçen dakika kötü oluruz. Ey ruh neredesin? Çık ortaya! Bu takıma sadece Türk hoca ruh verirdi. Ukrayna Milli Takımı futbol sahtekarlığı yaptı. Sabaha kadar oynasalar yeneceklerdi. Arda Turan sen uçağa biniyorsan, ne Fatih Terim'e, ne Yıldırım Demirören'e ne gazeteciye küfür edemezsin. Bu Milli takım benim takımım değil. Hırvatlar bu kadar pozisyona girerse aman haaa!

Milli Takım harika oynamasın ama şahsiyetli oynasın. 2 değil, 3 yesin fakat şahsiyetli oynasın. Ben bu kadar rezil takım görmedim. İki tane taç atan oyuncumuz var.  Lucescu, Hırvatistan maçına gelmesin. Ülkesine dönsün.

Serdar Aziz'in pozisyonu ne kırmızı kartı, sarı kart bile değil. Lucescu gerçekten üşütmüş. Lucescu'ya ıhlamur vereceksin, kendine gelecek. Lucescu'ya aferin, çok güzel hikaye anlatıyor. Lucescu sen Türk halkını keriz mi sanıyorsun? Hadi yürü işine bak! 

Bizim iki futbolcumuz var. Oyuna girdikleri an sedyeyi hazırlayacaksın. Biri Mustafa Pektemek diğeri Serdar Aziz.

GÜNCELLENECEK...

GÜNCELLENECEK...

GÜNCELLENECEK...

GÜNCELLENECEK...

Senin için hazırladığımız haberler