Erman Toroğlu'ndan çarpıcı açıklamalar!

05.09.2017 - 22:33 | Son Güncellenme: 05.09.2017 - 22:33

Erman Toroğlu'ndan çarpıcı açıklamalar!

AJANSSPOR- A Spor Yorumcusu Erman Toroğlu, A Spor'da Türkiye-Hırvatistan maçını değerlendirdi.

İşte Toroğlu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri:

Lucescu geçen maçtan sadece 4 oyuncuyu oynattı. Suçlu hakem ve yabancı kuralı demişti. Bu akşam hakemin kırmızı kart ve penaltı vermesi gerekirdi. Kaleye giden topu koluyla çıkardı Burak. Ne diyeceksin şimdi Lucescu? Arda Turan idare eder, fena değil. Mehmet Topal İnşallah bir şey yapmaz. Topal'dan her an bomba bekliyorum.  Saat bile 24 saatte 2 defa doğruyu gösteriyor.

Nuri defansif ağırlıklı oynuyor. Nuri daha defansif oynuyor. Arda Turan idare ediyor. Bizdekiler hep alaylı, Almanya'daki çocuklar mektepli. 

Ben yüzde 100 Cengiz ile şansımı kullanırım. Cengiz ileriye de batıyor. Arkaya dönüşler ne olur, onu da hesap edecek. Adamlar bir anda çok kontrollü çıkıyor. Hepsi yam yam bunların. Bunlar bir gol yesinler iş göstermeye başlarlar, nabza göre şerbet verirler. Kaç maçtır 1'er gol atmış.

Fatih Terim Ekim'e kadar görevinin başında kalmalıydı. Nihat Özdemir, "Bekleyelim, Ekim ayında Fatih Terim kendi gider. Şu anda değişiklik yapmayalım" demiş.

Erman Toroğlu, 1-0'lık Hırvatistan galibiyetinin ardından ise, "Çocukların hepsini tebrik ediyorum , Arda ve Lucescu hariç. Benim içime sinmiyor. Takım, Arda hariç iyi oynadı. Ben Emre'nin yedek kalmasını bekliyordum. Başakşehir dediki, "Sen Emre'yi oynatma Fenerbahçe maçımız var"

Lucescu, sağlam net kaynaklardan aldığım bilgi. Oğuzhan'ı kadroyu almayı unutmuş. Lucescu, "Unuttum ve sistemime uymuyor" demiş.

Aptalca işler yapmasaydık, Ukrayna'yı yenemez miydik? Bunların hiçbirini konuşmayacaktık. Arda bana antipatik geliyor. Okan Buruk'un açıklamasını okudum. "Yabancı hakem gelsin" dedi. Hadi alın size yabancı hakem. 

Senin için hazırladığımız haberler