Erman Toroğlu'ndan Comolli'ye sert sözler: Fiyasko...

21.01.2019 - 19:56 | Son Güncellenme: 21.01.2019 - 22:56

Erman Toroğlu'ndan Comolli'ye sert sözler: Fiyasko...

Süper Lig'in 18. haftasında Bursaspor, sahasında Fenerbahçe ile karşılaştı. A Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Bursaspor-Fenerbahçe maçı sonrası flaş yorumlarda bulundu. 

Erman Toroğlu'nun açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Bursaspor kalecisi çok iyiydi. Adam 40 senedir oynuyor gibiydi...  Fırat Aydınus'un dünkü hatalarından sonra Kasımpaşa - Çaykur Rizespor maçında VAR hakemi olmasını içime sindiremiyorum. Kazandığı parayı içime sindiremiyorum.

Fenerbahçe'nin kadrosunda Soldado varsa forvet Soldado oynar. Slimani falan oynamaz! Gol attığı için de bunu demiyorum. Soldado'yu kim UEFA listesine yazmadı? Cocu mu yazmadı? Comolli mi yazmadı? Soldado çok başka problem var diyorsa sorun Comolli'dir. Fenerbahçe'nin boyu kısaldı. Fenerbahçe taraftarı 'Ben Fenerbahçeliyim' diyemiyor. Comolli için araştırma yaptırdım. Comolli büyük bir fiyasko! Comolli, Fenerbahçe'den ayrılmayacak!

Soldado kalacağım ve birilerine kendimi göstereceğim diyor. Bu Fenerbahçe için güzel bir gelişme. Comolli patlayacak. Bir müddet sonra Ersun Yanal patlayacak. Comolli içten pazarlıklı bir insan. 

Maçın hakeminin yerinde olsam Skrtel'e gelen yabancı cisim sonrasında soyunma odasına giderdim. Bir kişinin hatası yüzünden şehir cezalandırılır mı? Cezalandırılır. Bursaspor bugün kaybetse bir tane kendini bilmez yüzünden yazık olacaktı. Bu cismi atan hapiste yatmalı.

Fırat Aydınus Trabzonspor-Başakşehir maçındaki kararlarıyla ligin kaderiyle oynadı. Benim midem bulandı! Dünkü maçta tüm suçlu Halil Umut Meler'di. Ben, MHK Başkanı olsam bu sezon Fırat Aydınus'a maç vermem! Fırat için az konuşuyorum!

Soldado'nun gol pozisyonda Chedjou korkmasa ve topa kafa vurmak istese pozisyon faul olurdu. Comolli ile Cocu bu Soldado'yu UEFA kadrosuna yazmadı! Yönetim de bunu onayladı. 

Yusuf Erdoğan oyuna girdikten sonra Bursaspor daha farklı oynadı.  Bursaspor'un golünden önce Valbuena'ya yapılan hareket net faul değil.

Cüneyt Çakır bu pozisyonda akıllı iş yaptı. Yardımcısına sordu. Yardımcı o işte daha tecrübeli. Benim de en sevmediği iş yardımcı hakemlikti. 

Senin için hazırladığımız haberler