Erman Toroğlu'ndan Ersun Yanal'a sert sözler: 'Uyutuyor'

24.11.2019 - 20:47 | Son Güncellenme: 24.11.2019 - 20:47

Erman Toroğlu'ndan Ersun Yanal'a sert sözler: 'Uyutuyor'

Ünlü yorumcu ve eski hakem Erman Toroğlu, Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

Toroğlu, Yeni Malatyaspor - Fenerbahçe karşılaşmasındaki tartışmalı pozisyonları ve hakem kararlarını yorumladı. 

A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında konuşan Erman Toroğlu şu ifadeleri kullandı: 

İlk yarı değerlendirmesi

Fenerbahçe'ye verilen penaltı kararı doğru. Malatyasporlu savunma oyuncusu Moses'ı itiyor, kaleci de kontrolsüz giriyor. Hakem penaltıyı kalecinin yaptığı harekete verdi. Emre Belözoğlu penaltıyı çok kötü kullandı ve kaçırdı. Mete Kalkavan maça hakim olamadı. Aslında çok iyi olabilecek bir maçı iyi yönetemedi. İkinci yarıda maçın altında daha fazla ezilecek. Mete Kalkavan ilk yarıda maçı kötü idare etti. 

Mete Kalkavan'a sert sözler: 'Bu işi bilmiyor'

Mete Kalkavan bu işi bilmiyor. Mete Kalkavan iyi hakem değil. Saydığım birkaç isim daha var, bunlar gelecek yıl olmayacaklar. Yeni Malatyaspor'un golünde Altay'a faul göremedim ben. Kimse Altay'a doğru gitmiyor. Mete Kalkavan saçma sapan kararlar verdi.

'Fenerbahçe şampiyon falan olamaz'

Fenerbahçe'nin deplasmanda Yeni Malatyaspor'la 0-0 berabere kaldığı maçın ardından Erman Toroğlu şu sözleri söyledi: 

Fenerbahçe bu futbolla şampiyon falan olamaz, Ersun Yanal sürekli uyutuyor. Fenerbahçe'nin kulüp yapısını, teknik adamını ve borçlarını gözden geçirmesi lazım. Hiç tartışmasız olarak çok net söylüyorum; ligin en iyi futbolunu Trabzonspor oynuyor.

'Trabzonspor'da her şey güzel gidiyor'

Trabzonspor'un son 7-8 yılına bakın bir de bu sezona bakın. Trabzonspor yönetimi radikal kararlar aldı ve şu anda her şey güzel gidiyor. Ben bazen çok sert konuşuyorum. Kulüp başkanlarının bazılarının menajerlerle çaldıkları paralar olmasa biz daha farklı noktada oluruk. Ben bunları 15-20 yıldır söylüyorum. Sivasspor çok iyi işlere imza atıyor, tesisleşme anlamında da çok iyi konumdalar.

'Altay'ın sakatlandığı pozisyon ofsayttı'

Altay Bayındır'ın sakatlandığı pozisyon net ofsayttı. Neden kaldırdığında düdük çalmıyorsunuz? Neden VAR'ı beklemiyorsunuz? Ofsayt, neden devam ediyorsun, VAR sonraki iş. Ayağı kırılsa kalecinin ne olacak?

Senin için hazırladığımız haberler