Erman Toroğlu'ndan Ertuğrul Doğan - Şenol Güneş görüşmesi için flaş iddia!

03.09.2024 - 10:01 | Son Güncellenme: 03.09.2024 - 10:16

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Trabzonspor'un teknik direktör arayışında Fatih Tekke'den vazgeçerek ibreyi Şenol Güneş'e çevirmesiyle ilgili flaş bir iddiada bulundu. İşte detaylar...

Erman Toroğlu'ndan Ertuğrul Doğan - Şenol Güneş görüşmesi için flaş iddia!

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışı devam ediyor.

Önce Tekke, sonra Güneş

Bordo mavili kulüpte hoca adayı olarak ilk önce Alanyaspor'u çalıştıran bordo mavili takımın efsane ismi Fatih Tekke ön plana çıkmış, daha sonra ibre bir başka efsane Şenol Güneş'e dönmüştü.

Ertuğrul Doğan: "Şenol Güneş ile asıl görüşmemiz salı ve çarşamba günü olacak"

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan dün İstanbul'da Şenol Güneş ile bir görüşme gerçekleştirdi. Doğan, Güneş'le görüşmesi hakkında yaptığı açıklamada, "Şenol Güneş ile asıl görüşmemiz salı ve çarşamba günü olacak. Şenol Güneş zaten İstanbul'a gelecekti. Programında vardı. Açıklama yaptık dün, anlaşılan bir teknik adam yok. Teknik adamı netleştirmek ve yola devam etmek istiyoruz. Şenol Hoca, Fatih Hoca, Hüseyin Hoca... Hepsi bizim hocalarımız, hepsi değerli isimler. Bu isimleri konuşurken dikkatli olmalıyız. Öncelikle Trabzonsporlular olarak, bir arada olmamız lazım. Şenol Güneş ve birçok isimle görüşmelerimiz sürüyor. Henüz bir isimle anlaşmadık. ifadelerini kullandı.

"Fatih Tekke'nin hayranıyım"

Fatih Tekke'den siyasi baskı nedeniyle vazgeçtikleri iddiasıyla ilgili ise Ertuğrul Doğan, "Teknik direktör için siyasi bir müdahale olmadı, olması da mümkün değil. Takım perşembe günü toplanacak. Perşembe gününe kadar teknik direktör ile anlaşmak istiyoruz. Yeni teknik adam yerli veya yabancı olabilir. Fatih Tekke'nin hayranıyım. Şenol Güneş ise Trabzonspor'u şampiyon yapmış bir hoca. Birçok başarısı var. Hepsi Trabzonspor'un değeri. Bu isimlere saygı duyulması ve sahip çıkılması lazım." dedi.

Erman Toroğlu'ndan flaş iddia

Futbol Yorumcusu Erman Toroğlu, SkySpor youtube kanalında Trabzonspor'un Fatih Tekke'den vazgeçmesinin perde arkası ve Ertuğrul Doğan'ın Şenol Güneş ile yaptığı görüşmeyle ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

Toroğlu'nun açıklamaları şöyle:

"Ertuğrul Doğan, Şenol Güneş'le kerhen görüşüyor"

"Siyasi baskı var denilince zannettim ki 'Şenol Güneş'i al' diye siyasi baskı var. Bana gelen bilgi ise tam tersi... Başkan, Fatih ile konuşuyor. O da diyor ki 'Hay hay emriniz olur. Gelir çalışırım.' diyor. Fakat o sırada Fatih, Alanya başkanıyla konuşuyor. Alanya başkanıyla konuştuktan sonra Trabzonspor başkanı, Alanya başkanı arıyor. Alanya başkanı, 'Başkan bize haber vermeden bu yaptığınız doğru olmadı' diyor. Bu sefer Alanya, Fatih'i Trabzon'a vermeme konusunda diretiyor. Öyle olunca Trabzon'daki eskilerin bazıları Şenol Güneş'i söylüyorlar. Başkan, Şenol Güneş konusunda taraf değil. Fatih Tekke'yi istiyor. Fakat Trabzonspor'un önünde bir kongere var, Şenol Güneş'le kerhen görüşüyor. Anlaşırlar mı anlaşmazlar mı bilmiyorum."

Senin için hazırladığımız haberler