Erman Toroğlu'ndan flaş açıklama: 'Ben o Milli takımı tutmam...'

24.03.2019 - 21:40 | Son Güncellenme: 25.03.2019 - 00:40

Erman Toroğlu'ndan flaş açıklama: 'Ben o Milli takımı tutmam...'

Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu, A Milli Takım'ın yarın oynayacağı Kosova maçı öncesinde açıklamalarda bulundu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Başakşehir'in tecrübeli futbolcusu Arda Turan ve Beşiktaşlı oyuncu Caner Erkin hakkında çarpıcı ifadeler kullanan Toroğlu, "Şenol Güneş, sen bu Caner'i ve Arda'yı Milli takıma alırsan ben o Milli takımı tutmam!" dedi.

A Spor'da yayınlanan Takım Oyunu programında konuşan Erman Toroğlu'nun sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Arda ve Caner'e sert sözler...

Şenol Güneş, sen bu Caner'i ve Arda'yı Milli takıma alırsan ben o Milli takımı tutmam! Kusura bakma Şenol Güneş ahlak sınırlarını zorlayan insanı Milli takıma alırsan ben o Milli takımı destekleyemem. Bilal Meşe'yi patronu desteklemiş ya da desteklememiş bu beni ilgilendirmez. Benim bu konuda duruşum nettir.

'Bize yabancı yönetici lazım'

Yabancı kuralı hani sorundu! Ozan Kabak nasıl Stuttgart'a transfer oldu? Dorukhan, Milli takımda nasıl oynuyor? Sahtekar yönetiler ile sahtekar futbolcuları ülke futboluna getirirseniz zarar edersiniz. Yabancı futbolcuda sorun yok. Bize yabancı yönetici lazım.

Faruk Süren hakkında çarpıcı iddia

Faruk Süren ikili oynuyor. Faruk Süren taraftar baskısından çekiniyor. Dün ibra etmeyenlerin bir amacı da Fatih Terim'i yönetime alıp ekarte etmek. Ben şimdi merak ediyorum; şimdi ultrAslan ne yapacak? Bazılarının suyuna mı gidecek yoksa tepkisini gösterecek mi? 

Canlı yayında gerilim! Metin Ünlü ve Erman Toroğlu...

A Spor'a bağlanan Galatasaray Genel Kurul Divan Başkan Yardımcısı Metin Ünlü şu ifadeleri kullandı:

İlk sayım ile ikinci sayım arasında sadece 1-2 oy fark çıktı. Biz gerçeği bulmak için tekrardan ikinci sayımı yaptık. Biz ilk oylamayı sağlama amacıyla açıklamadık. Sonrasında ikinci sayımı yaptık ve açıkladık. Orası Fenerbahçe Kulübü bizi ilgilendirmez.

Ben taraf değildim. Ben hukuk fakültesi mezunuyum. Hukuksuzluk yapıyorsunuz, ayıp oluyor. Galatasaray bizim sorunumuz. Ben olayı açık ve net anlattım. Ben Galatasaraylı olmasam açık oylama yaptırır mıydım? Tüzükte böyle bir şey yok! Başkan yanlış biliyor o zaman. Genel Kurul Divan Başkanı kapalı oylama yaptıramaz, oylamaya sunması lazım. Biz iki defasında da aynı sonuçları gördük ve açıkladık. Ben yönetici değilim, divan kurulu başkan yardımcısıyım. 

Keşke bu konuşmayı 29 Eylül'de de yapsaydınız. Ben korkmuyorum. Kurallarımızı açıp okuyun lütfen. Biz tüzüğümüze uyduk ve açık oylama yaptık. Oylama sonuçları olumsuz yönde çıktı. Açık oylama yapılmadan kapalı oylama yapılmaz. Ben fatura ödemem. İnan Kıraç'ın açıklamaları beni ilgilendirmiyor. Başkanımız gerekli açıklamayı oylamayı yaptırdıktan sonra yapmıştır. Açık oylama yapılmadan kapalı oylama yapılmaz.

Erman Toroğlu sözlerini şu şekilde tamamladı:

Siz açıklamaya mecbursunuz. Aziz Yıldırım 1 oyla başkan seçildiğinde 3 kez oylama yapıldı ve her sonuç açıklandı. Orası daha adaletli! Bence yapılan yanlış! Bence bu orta oyunu! Galatasaray bu işten büyük bir yara aldı. Galatasaray'a yazık ettiler. Bu olaydan Galatasaray takımı da zarar görecek. Galatasaray'a yazık ettiniz! 

Kapalı oylama yapın, herkes kimlikle oy kullansın! Başkanınız 'kapalı oylama yaptıracağım' dedi. Orada milleti yediniz, burada beni yiyemezsiniz. Galatasaray'a zarar verdiniz bunun sonucunu da göreceksiniz. Ben Galatasaraylı değilim, tamamen dünkü tablodan yorumumu yapıyorum. Sizin bu konuşmalarınızda başınıza iş açacaktır. Senin divan başkanın kuralı bilmiyorsa ben ne yapayım? Bu işin mutlaka faturası olacaktır bunu da siz ödeyeceksiz!

Senin için hazırladığımız haberler