Erman Toroğlu'ndan flaş Şenol Güneş iddiası!

20.05.2017 - 20:06 | Son Güncellenme: 20.05.2017 - 20:06

Erman Toroğlu'ndan flaş Şenol Güneş iddiası!

Hukuk adamları yalama olmayacak. Hakemler yalaka olmayacak. Düzgün olacak. Topla çarpışan hakemden bir şey olmaz. İyi hakem, topla falan çarpışmaz. Oyun alanından çıkmaları gerekiyor. Ama bilmiyorlar ki?

Kasımpaşa'ya %100 asist yapıyorsun… Şu maç 1-1 bitse ne olacak? Bugünkü Ricardo Quaresma son 2 yılın en iyi Quaresma’sıydı. Quaresma, Kasımpaşa maçında gereksiz top kayıpları falan yapmadı. Oynaması gerektiği gibi oynadı.

Medipol Başakşehir hakikaten iyi bir takım. Oyundan çıkan kim olursa olsun, bir başkası girince fark etmiyor. Bir beyin gidiyor, diğer beyin aynı işi yapıyor. Şampiyonluğa giden Beşiktaş’ta bile bu yok. Ama Başakşehir’de var. Futbolumuzda bu tip takımlar inşallah artar. Emre olmadığında fark ediyor ama yine de “bir şekilde” oynuyorlar.

Beşiktaş’ta oyundan düşen oyuncular oluyor. Talisca mesala gol dışında yok. Gomez, 10 sene evvelki futbolda Gomez’di. Ama şu dönemde Aboubakar tipli oyuncular gerek. Değişik bir adam. Ne halt edeceği belli değil. Halep’e giderken bir bakıyorsun Şam’a gidiyor… Çok iyi oynayan dansözler vardır. Bacak bir tarafa gider, kalça bir tarafa, göğüs bir tarafa.

Dansöz kıvraklığında bir tarzı var. Karşısındaki adamı gıcık eder. Kıvrak ve değişik bir oyuncu. Karşısında oynasam gıcık olurum, ceza sahası dışında işini halletmen lazım. Avrupa’da oynat, bu haftadaki ilk 10’a girecek bir gol attı Beşiktaş. Çok zor bir goldü.

Futboldan keyif almak önemli. Aboubakar tek topla 5 kişiyi oyundan düşürdü. Kaleci de ne yapacağını şaşırdı. 10 numara iş yaptı Beşiktaş. Futbolda bu var işte. Bunu yaptığınızda ne güzel konuşuyoruz. Babel de enteresan işler yapıyor. Zor bir herif gerçekten. Beşiktaş bu sene şampiyon da olsa gelecek sene takım kadrosunu kurarken, etkili bir şeyler yapması gerekir. Orta sahada, stoperde sıkıntıları var. Şu anda Beşiktaş’ın orta sahası iyi değil.

Futbolcuları alırken sözleşmesine yazman gereken bir takım maddeler olabilir. Mesela ; futbolcunnu sözleşmesine, oyun harici rakibe kafa atarsan, takımını eksik bırakırsan ceza alırsın maddesini eklet. Bak bakalım bir daha yapıyorlar mı? Yanlış anlaşılmasın. Ben, var olan ceza yönetmeliğinden bahsetmiyorum. Sözleşmeye madde ekletmekten söz ediyorum.

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin, Şenol Güneş hakkındaki konuşmalarından ne anlıyoruz? Benim konuşmalardan orta çıkardığım izlenimim; Şenol Güneş takımı şampiyon yapacak ve sonra gidecek. Ortada demek ki bazı sorunlar var. Ben Şenol Güneş’in gelecek sezon takımda kalacağını düşünmüyorum.

Ey Disiplin Kurulu! Ağır tahrik yapana 2 maça ceza diyorlar. Talisca’ya kaç maç? Ağır tahrik nedir? Yapan adam nerede? Kameramanları dövüyorlar, önce saldırı diyorlar arkadan kavgaya döndürüyorlar. Tosic sahte kartla giriyor. 5 ay giremez sahaya, 5 ay! Şimdi Başakşehir’e kızıyoruz. Göksel Gümüşdağ, “Siz yıllarca her hafta oynadınız. Benim de gücüm var. Biz de oynayalım diyor.” Adam haklı. Gazetelerde kimler yazıyor? Herkes birilerini yalıyor. Yala babam yala! Maddi olarak bağımlılar. Türk futbolu kaybediyor. 6-7 bin kişiye oynuyor takımlar. Kızmasın kimse bana.

DEVAMI GELECEK...

Eski hakem ve spor yorumcusu Erman Toroğlu, Beşiktaş ile Kasımpaşa arasında oynanan Spor Toto Süper Lig maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu. Aspor'da konuşan Toroğlu, dikkat çeken açıklamalar yaptı ve Şenol Güneş ile ilgili flaş bir iddia ortaya attı.  İşte Toroğlu'nun o sözleri : 

Senin için hazırladığımız haberler