Erman Toroğlu'ndan Galatasaray ve Fatih Terim hakkında çarpıcı açıklamalar!

24.12.2017 - 17:06 | Son Güncellenme: 24.12.2017 - 17:06

Erman Toroğlu'ndan Galatasaray ve Fatih Terim hakkında çarpıcı açıklamalar!

Erman Toroğlu, Süper Lig'in son haftasında oynanan Galatasaray'ın Göztepe maçını değerlendirdi.

Toroğlu'ndan 1-1 biten ilk yarı değerlendirmesi

"Göztepe'yi çok az seyrettim ama ligde seyrettiğim dengeli takımlardan biri. Bu 30 puana boşuna gelmemişler belli. Galatasaray'a gelince; 1 yerli ve 10 yabancı var. Seyirci, 'Fatih Terim geldi. Şampiyonluk tamam.' dedi ama bu işler kolay değil. Galatasaray bu maça Tudor ile çıksa kaybederdi."

"Fatih Terim'in hiçbir takımında tek tek defans anlayışı olmaz. En az 4'lü, 5'li basarsın. Galatasaray, Gomis'in yanına adam sokamıyor. Fatih Terim'in işi kolay değil. Bu maçı kazanırsa büyük avantaj. Mutlak en az 2 tane transfer yapması lazım. Bu sene Beşiktaş'ın en iyi transferi Tosic. Vida'dan sonra bak ne olacak... Bu işler çok enteresan işlerdir. Alırsın şahane oturur, alırsın düzeni bozarsın. Galatasaray geri kaçarak oynuyor. Gomis baskı yapıyor ama arka taraf ceza alanına gidecek. Arka taraf ve orta saha oyundan kaçıyor. Biraz basıyorlar ama yanlış oynuyorlar."

"Bu Galatasaray iki aydır doğru düzgün çalışmamış. Tudor'un çalıştırdığına inanmıyorum. Galatasaray o kadar iyi durumda değil. Göztepe daha iyi durumda. Galatasaray'da bayağı eksikler var. Fatih Terim'in işi kolay değil. Galatasaraylı futbolcular fizik olarak iyi değiller, hakem ile ters oynamaya başlarla eksik kalırlar. Saçma sapan itirazlar yapıyorlar. 1-2 kişi eksilebilirler.

Göztepe'nin penaltısı bana penaltı gibi geldi. O çekim açısına göre biraz zor. İlk baktığımda bana penaltı gibi geldi. Göztepe İzmir'de de dışarıda da böyle oynuyor."

"Lig lideri maç yapıyor ama tribün boş. Yazık... Beşiktaş ve Galatasaray tribünleri ile satılan bilet ve içeride olan kişi bana tuhaf geliyor. Bu maçta daha gol olur."

Tudor gitti ve Tudor'u yönetim değil futbolcular gönderdi. Bugün sahaya baktım, mücadele ettiler, aslında oyuncular röportajlarda bunu söylemişlerdi ve yönetim bunu göremedi. 

Galatasaray'a 2 veya 3 futbolcu lazım, bu net ve bugün Galatasaray pres yaptı ama 2. yarı başka bir takım göreceğiz. Fatih Terim böyle oynatmaz.

Bu  futbolcular Tudor'u gönderdiler ama bunu Fatih Terim'e yapamazlar, bütün ekibi masöre kadar hoca belirler.  Bu sebeple masörle dedikodu yapma dönemi bitti.

Fatih Terim'e toplantılarda sallıyorlar, peki toplantıyı yönetenler niye müdahale etmiyorlar? Neden bu saygısızlığa izin veriyorsunuz?

Fatih Terim'i sevmeyebilirsiniz ama yaptıklarına saygı duymak zorundasınız.

Fatih Terim, Galatasaray başkanları arasında hem mesafeli hem de samimi bir ilişki kurmuştur. Böyle bir ilişki kurulmalıdır, kulübü Fatih Terim de yönetmemelidir. Dursun Özbek, Süleyman Demirel gibi şapkayı kaptırmamalıdır.

Fatih Terim ve Şenol Güneş iyi teknik direktörler bunu kabul etmek lazım. Şenol Güneş, Beşiktaşla ilk kez çalışıyor, Fatih Terim ise 4. kez Galatasaray'a geliyor. Şenol Güneş ise deve dişi gibi oyuncularla ilk kez çalışıyor. 

Şimdi Beşiktaş'ta Quaresma'dan rahatsızlık var, Lens demişki bu adam yürüyor beni yine oynatmıyor. Sıkıntı var Beşiktaş'ta olay var, bu Galatasaray'da olursa Fatih Terim ümüğünü sıkar oyuncuların. 

Fatih Terim, Milli Takım'da ki gibi bir hoca olursa olmaz! Galatasaray'da farklı olmak zorunda, Arda Turan'a zamanında tavır alıp bıraksaydı Fatih Terim farklı olurdu. 

Yoksa badem yaparlar adamı kebapçıya.....

Fatih Terim, Arda Turan olayında net bir tavır koyamadı, küfürleri duymadım dedi, sonra gönderdim dedi, sonra geri aldı net bir tavır ortaya koyamadı.

TFF Arda Turan'ı geri çağırmaya çalıştığında Fatih Terim tavrını daha net koyabilirdi.

Fatih Terim, Taffarel'i tekrar geri getirmek istiyor, çünkü onun sadece hocalığı iyi değil aynı zamanda takım üzerinde çok büyük pozitif bir etkisi var, bu sebeple onunla çalışmak istiyor.

Bana bir adam burada küfür ediyorsa burada özür dileyecek, nerde konuştuysa orada özür dileyecek.

Maicon'un pozisyonu, net penaltı, Maicon ayağıyla Castro'nun ayağını itiyor. Bu hakemin vücut dili çok iyi ve külhanbeyi olarak kullanıyor.

Arda Turan, Galatasaray'a gelmiş gelmemiş beni hiç ilgilendirmiyor ama Milli Takım'a çağrılırsa beni ilgilendiriyor. O zaman tepkimi gösteririm.

Yasin Öztekin, pozisyonunda Sabri Sarıoğlu'nun müdahalesi var ve pozisyon çizginin üzerinde, yani bu pozisyonda penaltı ama hakem vermiyor.

Fernando'nun eline bakın amacı yumruk değil, eliyle çekmek istiyor, yani vurma isteği yok çekmek istiyor. Vurmadığı için sarı kart doğru, vursa kırmızı çıkabilirdi.

Arda Turan Beşiktaş'a gittiyse ben sadece hayırlı olsun derim.

Fikret Orman demiş ki, Cenk iyi paraya giderse, Ibrahimovic'i getireceğim. Bunun geldiği yer, iyi bir yer. Gaz mı, balon mu, bilemem.

 
 
Senin için hazırladığımız haberler