Erman Toroğlu’ndan Hamit Altıntop İddiası: "500 Bin Lira İstedi"

Orhan Gülek
03.10.2022 - 23:21 | Son Güncellenme: 04.10.2022 - 00:57

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve A Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop’un Nihat Özdemir’den aylık 500 bin TL istediğini iddia etti.

Erman Toroğlu’ndan Hamit Altıntop İddiası: "500 Bin Lira İstedi"

AJANSSPOR - HABER

Eski futbolcu Erman Toroğlu, Hamit Altıntop hakkındaki konuşması ile sporseverlerin dikkatini çekti. Toroğlu, Altıntop’un Türkiye Futbol Federasyonu’ndan aylık 500 bin lira istediğini iddia etti.

"500 bin istedi"

A Spor ekranlarında konuşan spor yazarı Erman Toroğlu yeni açıklamaları ile merak uyandırdı. Toroğlu konuşmasında Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu üyesi ve Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop’un eski TFF Başkanı Nihat Özdemir’den aylık 500 bin lira istediğini şu sözlerle anlattı:

"Şu anda Hamit Altıntop futbolun başındaki adam değil mi? Milli takım sorumlusu gidip Nihat Özdemir’e ‘Bana milli takımda sorumluluk veriyorsun ama bana aylık 500 bin lira vereceksin’ diyor."

"Neden vereceğiz?"

Konuşmasının devamında TFF Yönetim Kurulu üyesi Nihat Özdemir’in Hamit Altıntop’tan gelen isteğe çok da sıcak bakmadığını belirten Toroğlu bu konuda şunları söyledi: "Nihat da diyor ki ‘Neden vereceğiz’. Nihat aslında yönetim kurulunda ve istese bu parayı verme hakkı da varmış ama o yönetim kurulundakileri toplamış. Sonra da parayı vermeme kararı almışlar."

İlgini Çekebilir
Elini masaya vurma Hamit!
Habere Git

"Haber doğru"

Toroğlu, iddiasının doğruluk payıyla ilgili ise şu ifadeleri kullandı: "Haber doğru. Birinci ağızdan öğrenmedim. Kesinlikle Nihat Özdemir’den öğrenmedim. Başkasından öğrendim ama haber doğru. Şu an da veriyorlar mı bilmiyorum."

Hamit Altıntop kimdir?

Hamit Altıntop 8 Aralık 1982’de Almanya’da dünyaya geldi. DJK Gelsenkirchen-Süd takımında futbol hayatına başlayan Altıntop, Wattenscheid 09, Schalke 04, Bayern Münih, Real Madrid ve Galatasaray’da forma giydi. 2017’de SV Darmstadt 98 forması giydikten sonra emekliye ayrılan eski orta saha oyuncusu Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyeliği, İcra Kurulu Üyesi, Milli Takım Sorumlusu görevlerini yürütüyor.

Senin için hazırladığımız haberler