Ernest Muçi için dev teklif! Beşiktaş'ın planı...

11.05.2024 - 15:25 | Son Güncellenme: 11.05.2024 - 15:36

Beşiktaş'a devre arası transfer döneminde transfer olan Ernest Muçi için Siyah-Beyazlı kulübe dev transfer teklifi geldiği iddia edildi. İşte detaylar.

Ernest Muçi için dev teklif! Beşiktaş'ın planı...

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminde 10 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Ernest Muçi, kısa süre içerisinde gösterdiği performansla Avrupa ekiplerinin radarına girmeyi başardı.

İngilizlerin radarına girdi

Bu sezon Legia Varşova formasıyla Konferans Ligi'nde boy gösteren Ernest Muçi, İngiliz temsilcisi Aston Villa'nın ağlarına iki gol göndermişti. Bu performansıyla dikkatleri üzerine çeken Muçi, sezon boyunca İngilizlerin radarında kalmaya devam etti.

20 milyon Euro teklif edildi

Haber detayında Aston Villa'nın, Ernest Muçi için Beşiktaş'a 20 milyon Euro seviyesinde bir bonservis bedeliyle teklif yaptığı kaydedildi.

Beşiktaş'ın Muçi planı

Ancak Siyah-Beyazlı yönetim, Ernest Muçi için gelen bu teklifi reddeti. Beşiktaş yönetiminin Muçi için Euro 2024'ü bekleyeceği öğrenildi. Ülkesi Arnavutluk ile turnuvada forma giyecek yıldız futbolcunun, göstereceği performansla birlikte bonservis bedelini yukarı taşımasının beklendiği ifade edildi.

Ernest Muçi'nin sezon performansı

Ernest Muçi, bu sezon Beşiktaş formasıyla 14 maçta 4 gol kaydetmeyi başardı. Muçi, Legia Varşova formasıyla ise 34 maçta 9 gol ve 2 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler