Ernest Muçi: "Zor bir haftaya başlıyoruz"

25.02.2024 - 21:22 | Son Güncellenme: 25.02.2024 - 21:30

Beşiktaş'ta Ernest Muçi, İstanbulspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Ernest Muçi: "Zor bir haftaya başlıyoruz"

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig’in 27. hafta mücadelesinde Osman Zeki Korkmaz yönetimindeki İstanbulspor ile Fernando Santos’un ekibi Beşiktaş, hakem Atilla Karaoğlan’ın düdük çaldığı maçta Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Konuk takım siyah-beyazlılar, her iki devrede de bulduğu gollerle rakibini 2-0'lık skorla mağlup etti. Beşiktaş'ın golleri; 23. dakikada Semih Kılıçsoy ve 54. dakikada Ernest Muçi'den geldi.

Siyah beyazlı ekipte Ernest Muçi, İstanbulspor maçının ardından açıklamalar yaptı.

"Deplasmanda yapmamız gerekeni, işimizi yaptık"

Ernest Muçi yaptığı açıklamada, "Bizim için çok önemli bir maçtı. Zor bir haftaya başlıyoruz. Deplasmanda yapmamız gerekeni, işimizi yaptık. Bugünkü gibi odaklanmamız, oynamamız lazım. Gol yemedik ve 2 gol attık. Bunlar iyi şeyler." dedi.

"Gol katkısı vermem gerekiyor"

Performansına da değinen Muçi, "Gol atmayı çok fazla düşünmüyorum. Ben bir hücum oyuncusuyum, hücum katkısı ve gol katkısı vermem gerekiyor. Benden beklenen bu. Takıma yardımcı olmam daha önemli, savunmaya yardım etmem önemli. İyi oynadık, bu şekilde devam etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş, Galatasaray'ı konuk edecek

Alınan bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 46'ya çıkardı ve haftayı averajla Trabzonspor'un ardından 4. tamamladı. İstanbulspor 12 puanla son sırada kaldı.

Beşiktaş ligin bir sonraki haftasında Galatasaray ile sahasında karşılaşacak. İstanbulspor ise Ankaragücü'ne konuk olacak.

Senin için hazırladığımız haberler