Barcelona'yı çalıştıran Valverde, Real Madrid maçını değerlendirdi!

23.12.2017 - 17:39 | Son Güncellenme: 23.12.2017 - 17:39

Barcelona teknik direktörü Ernesto Valverde, 3-0 kazandıkları Real Madrid maçı sonrası kameraların karşısına geçti ve mücadeleyi değerlendirdi. Valverde, bu galibiyetin önemine dikkat çekti. Valverde’nin basın toplantısından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

“Güzel bir galibiyet elde ettik”

Maçın ilk kısımlarında adam adama topu almak için bastırdık. Daha sonra savunmada boşluk vermemeye çalıştık, istediğimiz topu yapabilmeye başladık. İlk yarıda bazı kısımları zor geçirdik. Bu maçta kontra ataklarda bazı tehlikeler yaşadık. İkinci yarıya biraz daha önlem alarak başladık. Real Madrid’e top oynatmamaya çalıştık. Yeni yıl öncesi güzel bir galibiyet elde ettik.

“Zor olan kısım ilk yarıydı”

İlk yarıda zorlandığımızı söyleyebilirim. Zor olan kısmı ilk yarıydı. Ama üstesinden gelmeyi başardık. Rakip dişlerini gösterdiğinde biz de kendi kalitemize ulaştık. Onlar da daha tedirgin olduklarından oyunun dengeleri bize doğru kaymaya başladı. İlk yarıda orta sahada bazı sorunlar vardı. İkinci yarıda böyle bir sorun olmadı.

Valverde’den Kovacic yorumu

Tabii ki her kazanılan puan gibi bu maçta kazanılan puanlar da önemli. Ama önümüzde çok maç var. Galip gelerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Kovacic’in ilk 11’de olması beni şaşırtmadı. Rakibin 11’inden emin olabileceğiniz bir durum yok. Bu rakip teknik direktörün kararı. Biz yapmamız gerektiği şekilde cevap verdiğimizi düşünüyorum. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler