Eroğlu: "Bugün belki 2 puan kaybettik ama..."

20.08.2017 - 23:46 | Son Güncellenme: 20.08.2017 - 23:46

TFF 1. Lig'de MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Bu maçta belki 2 puan kaybettik gibi görünüyor ama mücadele, öz güven, pozisyon üretkenliği, savunma anlayışı anlamında iyi işler yaptık." dedi.

Eroğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, geçen haftanın moraliyle bu haftaya çok iyi hazırlandıklarını belirtti.

Gün geçtikçe ligdeki takımların daha güçlendiğini söyleyen Eroğlu, ilk yarıda oyunun hakimi olduklarını, öne de geçtiklerini ancak attıkları golden sonra konsantrasyon eksikliği nedeniyle bir gol yediklerini kaydetti.

Eroğlu, geçen hafta kazandıkları maçta da takımındaki hataları gördüğünü vurgulayarak, "Bu maçta belki 2 puan kaybettik gibi görünüyor ama mücadele, özgüven, pozisyon üretkenliği, savunma anlayışı anlamında iyi işler yaptık. Gün geçtikçe daha iyi olacağız. Beraberlik üzücü ama lig öyle zor ki herkes herkesi yenebiliyor. Bizim en güçlü yanımız, oyun sistemimiz." ifadelerini kullandı.

Maçta Altınordu'nun altyapı ve futbol okulundaki çocukların da tribünde yerini aldığının hatırlatılması üzerine Eroğlu, "Hem bizi hem de Ankaragücü'nü desteklediler. Saha içinde nasıl futbol konuşuluyorsa saha dışındaki güzellikler de konuşulmalı." diye konuştu.

Eroğlu, maçın bitiş düdüğünün ardından hakemlerle ne konuştuğunun sorulması üzerine de şunları ifade etti:

"Futbolcularıma güçlü olmalarını, kendilerini atmamalarını söylüyorum. Rakipten birkaç futbolcu, kendini attığı için faul kazandı. Hakemler hata yapabilir ama bizim de onları kandırmamamız gerekiyor." 

Senin için hazırladığımız haberler