Eroğlu ve Kerimoğlu maçı değerlendirdi

13.12.2015 - 16:07 | Son Güncellenme: 13.12.2015 - 16:07

Altınordu Teknik direktörü Hüseyin Eroğlu ve Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu maçı değerlendirdi.

PTT 1. Lig'de Şanlıurfaspor'la 0-0 berabere kalan Altınordu'nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "İkinci yarı gösterdiğimiz istek ve coşku bundan sonraki haftalar için bize olumlu katkı sağlayacaktır" dedi.

Eroğlu, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, eksik oyuncular nedeniyle sahaya sürdükleri kadronun defansif gözüktüğünü söyledi. İlk yarıda istedikleri oyunu sergileyemediklerini kaydeden Eroğlu, şöyle konuştu:

"İkinci yarıda artan coşkumuz, hırsımız ve mücadelemizle daha üretken bir takım haline geldik. Golü atamadığımız için coşkumuzu bulamadık. Yakaladığımız pozisyonları gole çevirebilsek buradan 3 puanla ayrılabilirdik. Her takım birbirini tanımaya başladı. 2 haftadır yeniliyorduk, o nedenle bugün hücum anlamında arkayı boşaltıp, baskı kurmadık. İkinci yarı gösterdiğimiz istek ve coşku bundan sonraki haftalar için bize olumlu katkı sağlayacaktır."

Eroğlu, futbolun iyi sahada daha verimli oynandığını belirterek, "Atatürk Stadı'nın zemini ilk başta daha güzel durumdaydı. Ancak 2-3 takımın oynaması ve hava şartları nedeniyle zeminde bozulma var. Bu da oyunu etkileyebiliyor" dedi. 

- Şanlıurfaspor cephesi
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu iki takımı da tebrik ederek, "İyi bir mücadele oldu, onlar da biz de kazanabilirdik, eşitlikle bitti. Bu ligde deplasman takımı olarak aldığımız 1 puan iyi bir sonuç. Hafta içinde kupa maçımız var, ona hazırlanacağız" diye konuştu.

Kerimoğlu, oyuncuların genel olarak performansından memnun olduğunu ancak bazen istenilenin sahaya yansıtılamadığını belirterek, "İlk yarı ve ikinci devredeki mücadeleden dolayı memnunum" ifadesini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler