Erol Bedir: Adebayor attığı o golle hatırlanacak

28.11.2017 - 16:58 | Son Güncellenme: 28.11.2017 - 16:58

Erol Bedir: Adebayor attığı o golle hatırlanacak

'Adebayor bu golle hatırlanacak'

"Bizim lehimize verilen olmayan bir gol olursa yada penaltı olursa bende söylerim. Bunu zaten yapıyorum ilerleyen dönemde yaparım. Öyle yada böyle kendine yakışmayan bir hareketti. Yıldız olarak bildiğimiz bir oyuncu böyle bir golle hatırlanacak. Stadyumda herkes eliyle aldığını gördü.

"Adebayor eliyle attığı golle hatırlanacak. Verdiği beyana kimse inanmadı. Madem öyle şu soruyu sormak lazım. Her top geldiğinde taraftar ıstıkladı kendisini. Taraftara saygı göstermesi böyle özür diler gibi bir jestte olmasından şunu anladık. Yaptığı hatanın farkına vardı. Herhalde onun gönül almasını yaptı diye düşündük. 'Sumudica'ya elimle aldım' demiş. Görüntülere bir bak bakalım şimdi konuş deseler, evet elimle aldım gol oldu derdi ve bizde geçerdik konuyu"

Kayserispor başkanı Erol Bedir, son oynanan Kayserispor-M.Başakşehir maçında Adebayor'un attığı gol ve sonrasında yaşananlar hakkında konuştu. Erol Bedir, takımın son durumu ayrıca teknik direktör Sumudica hakkında bilgiler verdi. Erol Bedir Kayserispor daha çok konuşulan bir takım olacağını da ifade etti

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına katılan Kayserispor başkanı Erol Bedir. Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. İşte o açıklamalar:

'Umut faydalı koşan bir oyuncu ayrıca gol atıyor'

"Umut sadece bizim takımın en çok koşan yada mücadele eden oyuncusu değil. Umut faydalı koşan bir oyuncu. Bugün çok gol yememişsek rakibi çıkartmayan onları bozan bir katkısı var ayrıca gol atıyor. Kendinize iyi baktığınız zaman çok daha güzel şeyler olabilir. Sadece Umut üzerinde yoğunlaşmamak lazım."

"Defansta yer alan arkadaşlar sıfır hata ile oynuyor. Herşeyden evvel çok iyi çalışıyorlar. Hocamızın verdiği görevleri çok iyi yapıyorlar."

'Sumudica'ya ciddi teklif geldi ama Kayserispor'da büyük hedefleri var'

"Sumudica için bizi zor durumda bırakmayacak bir tazminat maddesi var. Kendisini ayrılmak isterse onu bize ödemesi gerekiyor. Karşılıklı güven esasına dayalı bir durum. Hocaları yada oyuncuları sözleşmelerin değil gönüllerin bağladığını düşünüyorum."

"Körfez ülkelerinin birinden Sumudica'ya bizden aldığının yaklaşık 4 katı teklif geldi. Bize olan tazminatı karşı kulüp zaten karşılıyordu. Böyle bir durum olsa değerlendirirdi. Kesinlikle böyle bir şey düşünmüyor. En az 2-3 yıl Kayserispor'da kalmak istiyor. Kayserispor'u çok iyi yerlere taşıdıktan sonra büyük düşünceleri var. Bizimde geçtiğimiz yılın tramvatik dönemini aştıktan sonra büyük hedeflerimiz var"

"Ben başkanlığı devam ettiğimiz sürece bir hoca arayışımız yoktur. Deniz'in daha önce verdiği cevap gibi 'başkanım beni kovmadığı sürece gitmem' demişti. Aynı durum Sumudica için de geçerli. Kısa vadede kimsenin böyle bir niyeti yok. Henüz daha 23 puanımız var. Kayserispor takımı,  teknik heyeti ve futbolcusu ile daha çok gündeme gelecektir."

'Deniz Türüç'ün serbest kalma bedeli 10 milyon Euro'

"Deniz'in sözleşmesinde 10 milyon Euro bedelle serbest kalır maddesi var. Bizimle görüşmeden o bedel yatırılırsa biz oyuncuyu bırakıyoruz ama Deniz ile anlaşmaları da lazım. Önümüzdeki dönemde Kayserispor'u baş kaldıran bir şehir olarak duyurmak istiyoruz."

"İlerleyen dönemde yerli oyuncularımızın hemen hemen hepsi milli olacak"

"Atila Turan'ın serbest kalma maddesi yok. Türkiye'ye geldiğinde yani biz onu transfer ettiğimizde genel olarak bunu nereden buldular demişlerdi. Yerli oyuncularımızın hemen hemen hepsi milli olacak ilerleyen dönemde. Stoperimiz Levent var mesela. İki kulvarda oynamaya başlayınca ne demek istediğimizi anlayacaksınız. Mesela Umut neden çağrılmasın milli takıma? Eğer yaşından dolayı çağrılmıyorsa herkesten fazla koşuyor, herkesten fazla pres yapıyor. O halde yaş ile ilgisi yok. Umut Bulut'u Milli Takıma alırdım."

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler