Erol Bedir: "Pozisyon penaltı değil"

17.03.2019 - 21:31 | Son Güncellenme: 17.03.2019 - 21:31

Erol Bedir: "Pozisyon penaltı değil"

Kayserispor teknik direktörü Erol Bedir, 1-1 berabere biten Kayserispor - Medipol Başakşehir karşılaşması sonra A Spor'a flaş açıklamalarda bulundu.

 

Bedir'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

 

Hatayı başkasında değil kendimizde aramamız ile sözlerine başlayan Bedir, "Bulduğumuz pozisyonları değerlendirsek bugün bunları konuşmayacaktık. Başakşehir de bugün pozisyonlar kaçırdı. İyi oynadılar, keyifli bir maç oldu. Ufak tefek hakem hataları da oldu." dedi.

 

Penaltı pozisyonunu değerlendiren Bedir, "Son sanyedeki gelen penaltılarla ben güvendiğim, inandığım insanlarla konuştum var mı diye, birileri belli değil, görülmedi, çekimi iyi değil dediler. Ben şunu merak ettim sadece kendi kendime: Aynı pozsiyonda biz olsaydık ve o görülemeyen, seçilemeyen ve tam adınlanmayan penaltı pozisyon 2 dakika sonra verilir miydi. VAR bize VAR olur muydu veya yok mu olurdu onuda kamuoyunun taktirine bırakıyorum. Ama sonuça bir maçtı sakatsız sıkıntısız bir maç oynadık. Geçmiş olsun 1 puanda yazdık hanemize." şeklinde konuştu.

 

Bedir, "Maç sonu çocuklarla da görüştüm eliyle, kouyla hiç alakası yok top karın bölgesine çarpıyor. Ama ben penaltı değildi diye yorumluyorum. Hakemler hata yaptı. Bu pozisyon Kayserispor'a olmuş olsaydı o karar verilir iydi? Anadolu'da oynayan takımların da hedefleri var. 2 puan kaybettik." ifadelerini kullandı.

 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler