Erol Bedir'den Deniz Türüç ve transfer açıklaması

24.07.2019 - 19:22 | Son Güncellenme: 24.07.2019 - 16:29

Spor Toto Süper Lig ekibi Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, A Spor'da gündeme yönelik açıklamalarda bulundu.

Bedir'in açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Avrupa Ligi maçı oynuyor gibiyiz"

Takımı çok geç buldum. Sabah indik ve daha sonra buluştuk. Çok güçlü bir rakiple hazırlık maçı oynandı. Biz mazeret üretmeden maçlar oynamak durumundayız dedik. Oynadığımız maçlara baktığınızda Avrupa Ligi maçı oynuyor gibiyiz. Eksiklerimizi görüyoruz. Ciddi rakiplerle oynuyoruz. Bazen boyumuzun ölçüsünü alıyoruz. Bizim de zaman zaman direnç koyduğumuz bölümler vardı. Gerçek hüviyetimize bürünmek için 1-2 haftaya ihtiyacımız var. Ben takımı iyi yolda görüyorum. Oyuncular çok keyifli. Sakatlıklar da yaşamıyoruz. İnşallah 1 hafta 10 gün kadar buradayız. Sonra Türkiye'ye döneriz.

"Deniz'i isteyenler var"

Dün gün boyu hocamızla konuşamamıştık. Her bulduğumuz noktada konuşmalar yapıyoruz. Başka oyuncularla ilgili de konuştuk. Deniz ile ilgili de konuştuk. Deniz bizim için önemli bir oyuncu. Kaptanlık yaptı, katkılar verdi. Deniz'i isteyenler var. Hocamız da o bölgeyle ilgili, 'Deniz'i kaybedersek ne yaparız?' diye düşünüyor. Deniz'in gittiği yerde bizden çok fazla para alması ekonomik olarak mümkün değil. Kulüpler de çok rahat hareket edemiyor. Acaba devam edip, takımın temel parçlarından birini tutsak nasıl olur diye tartışmaya başladık. Hoca kalsın istiyor. Deniz'in son cümlesi şu, "Beni Türkiye'ye tanıtan Kayserispor'dur. Siz nasıl uygun görürseniz öyle olsun başkanım. Kayserispor'da kalırsam da mutlu olurum' dedi.

"Değerini bulursa gider"

Deniz gibi oyuncular çok fazla yetişmiyor. Transfer olacaksa da kalite ve değerine uygun olması lazım. Yüz yüze konuştuk ve durumu konuştuk. Böyle bir sohbet toplantısıydı. Temel soru şuydu; hocamızın ve benim Deniz ile devam etme noktasındaki irademizin onun tarafından nasıl karşılanacağının tespitiydi. Deniz bize, "Başkanım benim önümü açarsanız mutlu olurum. Devam etmek istemiyorum" deseydi farklı olurdu. Deniz, konuya karşı çıkan bir durumda değil. Vereceğimiz karara saygılı olacağını söyledi. Deniz bizim evladımız. Değerini bulursa gider. Herhangi bir sıkıntı yok.

Mensah transfer durumu hakkında...

 
Mensah transfer konusunda net açıklamalar yapan isimlerden biridir. Biz de açıklama yaptık. Hem Deniz hem de Mensah'ı birlikte gönderemeyiz demiştik. Deniz 4 senedir bizdeydi. Sözleşmesinin de son senesi. Uzatmada da problem yaşanacağını sanmıyorum. Mensah, daha yeni geldiğini ve transfere kapalı olduğunu söyledi. Hele bir de Deniz giderse zaten hiç düşünmeyiz. Mensah ile ilgili herhangi bir teklifi kabul etmiyoruz.
 
 

"Transferleri halletmiş oluruz"

 
Bu yıl transferin tadını çıkarmadık. Takımı hemen toplayıp kampa sokmak istedik. Bir santrfor düşünüyoruz. Çünkü orada 3 kişi olması lazım. Eray İşcan sakatlandı ve Hakan'ı aldık. Artem, ikinci kişi ve Ömer Uzun. Deniz'in pozisyonuna bağlı olarak, eğer giderse kanada bir ihtiyacımız olur. Deniz kalır ve sözleşme uzatırsa bir arayışımız olmaz. Bir de orta sahaya bir oyuncu almak isteriz. Diğer takımları düşününce, yüzde 70-80 eksikleri olanlar var. Bu anlamda biraz ilerideyiz diye düşünüyorum. Yeni sezon başlamadan önce bu transferleri halletmiş oluruz.

Senin için hazırladığımız haberler