Erol Bedir'den flaş Sabri açıklaması! 'Anlaşmıştık ama...'

19.07.2017 - 17:13 | Son Güncellenme: 19.07.2017 - 17:13

Erol Bedir'den flaş Sabri açıklaması! 'Anlaşmıştık ama...'

AJANSSPOR - Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Kamp dönemi, transferler ve Sabri Sarıoğlu hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklamalar:

 

"Takım olarak en son Erzurum kampındaydık .Kamp tamamlandı ve takım dün Avusturya'ya gitti. Erzurum kapında gördüğümüz eksiklerimiz vardı. Bu eksiklerimizi tamamladık. Sağ kanat için Tiago Lopes'i Cluj takımından aldık. Ayrıca savunmaya Canberk geldi. Geçen sezon performansından mutlu olduğumuz Erkan Kaş kiralandı ve onu da kadroya kattık"

"Bu oyuncular Avusturya kampına gitti. Toplam 27 oyuncu ile kampa gittik. Altyapı oyuncuları dışında 3-4 oyuncu ile yollarımızı ayırmamız gerekiyor. En fazla transfer ve en geniş kadro ile yoluna devam eden takım Kayserispor"

 

"Transfer döneminde belki 150 oyuncu ile görüştük. Bu oyunculardan biri de Sabri Sarıoğlu. Ancak biz imzayı Lopes ile Pazartesi günü attık. Sanırım Sabri bugün imzayı atmış. İzmir'i, Alaçatı'yı tercih ettim cümlesi tuhaf geldi ancak saygıyla karşılarım. Üç gün evvel Erzurum'da benimle anlaşan kardeşimiz o zamanda Alaçatıyı ya da İzmir'i biliyordu. Sözlü olarak mutabık kaldık. Sabri ise süre istedi. Biz bu mutabakın altında serbestsin dedik. Sabri bizimle son olarak Erzurum'da Perşembe günü görüştük. Protokoller yapıldı ve en son başkanım bunu avukatıma göstereyim dedi, bizden izin istedi. Cuma öğleden sonraya kadar haber gelmezse bizim açımızdan konu kapanmıştır dedik ve haber gelmedi"

"Bizde diğer alternatifimizi çağırdık. Kısmet değilmiş. Biz yaklaşık 750 bin Euro civarında anlaşmıştık. Türk kontenjanı için bu sabrı gösterdik ancak olmadı teknik direktörümüze kampa takımı tam olarak göndereceğim diye söz vermiştim" 

 

"Sembol olmuş isimler kararlı olmalı. Evetini yada hayırını net olarak söyleyebilmeli. 10 yaşından beri Galatasaray’da oynamış bir isim. Başka oyuncular gibi çok transfer girişimi olmamış bir oyuncunun 20 yıl sonra transfer yapması kolay değil. İlk kez İstanbul dışına çıkmış olacak. Artık Göztepe’ye hayırlı olsun diyelim"

AJANSSPOR ÖZEL-  (YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler