Erol Bedir'den transfer, Sumudica ve Bia açıklaması!

02.01.2018 - 23:35 | Son Güncellenme: 02.01.2018 - 23:35

Erol Bedir; transferler, Geoffrey Bia ve teknik direktör Sumudica hakkında konuştu! Kayserispor Başkanı, konularla ilgili net ifadeler kullandı.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, beIN SPORTS'a telefonla bağlanırken, sözlerini Ajansspor.com derledi.

Erol Bedir'den transfer açıklaması

Transfer çalışmalarımızla ilgili yıl başı öncesinde hocamızla oturup toplantımızı yaptık. Gerek bu sezonun yarısı ve gelecek sezon için neler yapabiliriz; bunun hesabını, kitabını yaptık. Yönetimdeki arkadaşlarımızdan 3-4'ü ve menajerimiz, üzerinde durduğumuz oyuncularla ilgili dirsek temasındalar, görüşüyorlar. Onlar 2-3 gün içerisinde raporlarını getirecekler. Tahminen hafta sonu itibari ile kararımızı vereceğiz.

Sumudica ile yola devam edilecek mi?

Sumudica ile kesinlikle devam edeceğiz, kendi açıklaması da var zaten. Evet bir teklif geldi. Türkiye şartlarına göre de bayağı yüksek rakamlardı ama Sumudica genç bir teknik direktör ve ilerideki hedefleri de büyük. Gidip Körfez ülkelerine, o paralara iki yıl çalışmaktansa, kariyerini düşündü ve bu kariyerde yükselmesinin ilk adımı olarak da Kayserispor'u gördü. Biz de kendisine bu yönde telkinde bulunduk. 2 yıldır daha beraberiz. Ondan sonrası için de yazılı değil ama sözlü olarak beraber çalışacağız diye mutabakatımız var.

Geoffrey Bia transfer olacak mı?

Bia'ya izin verdik, 1 hafta kampa gelme dedik. Birtakım görüşmeler yapıyor, kendisi de menajeri de. Eğer uygun bir takım olursa, Bia'yı başka bir takıma göndereceğiz. Satılık veya kiralık olarak göndereceğiz. Bunun sebebi bize yaramaması değil, 14 yabancı kontenjanımız var. Oraya yabancı oyuncu takviyesi yapabilmemiz için kontenjanımızı açmamız gerekiyor.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler