Fenerbahçe'de Erol Bilecik'ten Ümraniyespor Maçı Sonrası Hakem Eleştirisi

Orhan Gülek
23.01.2023 - 23:53 | Son Güncellenme: 24.01.2023 - 00:05

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, 2-1'lik galibiyetle noktalanan HangiKredi Ümraniyespor maçıyla ilgili hakem yönetiminden şikayetçi olduklarını söyledi.

Fenerbahçe'de Erol Bilecik'ten Ümraniyespor Maçı Sonrası Hakem Eleştirisi

AJANSSPOR - HABER

Geçen hafta Gaziantep FK'yı 90+1'de deviren Fenerbahçe, Ümraniyespor deplasmanından da 89. dakikadaki golle 3 puanı almayı başardı. Konuk takımın 90+8'de attığı gole VAR'da izlenip faul nedeniyle iptal edildi.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik açıklamalarda bulundu.

"Kabul edilebilir değildir"

Hakem yönetimlerinin kabul edilebilir olmadığını belirten Bilecik, “Yarın son derece geniş ve uzun boylu bir açıklamamız olacak. Gördüğünüz gibi bu akşam Fenerbahçe resmen sahada hakem tarafından bir anlamda sizlerin daha fazla kullandığı gibi ince ince doğranmıştır. Hakem yönetiminin bu şartlar altında bize yapmış olduğu uygulama kabul edilebilir değildir.” ifadelerini kullandı.

"Değerlendirip sizlerle paylaşacağız"

Hakemin çok kararsız bir yönetim sergilediğini dile getiren Bilecik, “Maça bakılınca sizin de kamuoyunun da bu anlamda yorumları ortak şekilde gerçeği bulacak. Yarın biz de geniş şekilde değerlendirip sizlerle paylaşacağız. 90 dakika boyunca oynanan oyunun tamamında hakikaten hakemin yapış olduğu kararsızlıklar, lehimize ve aleyhimize yapmış olduğu tutum kabul edilebilir değil." dedi.

İlgini Çekebilir
Ümraniye attı Fener güldü
Habere Git

"Söyleyeceğimiz bir hayli şey birikmiş vaziyette"

Fenerbahçe'ye karşı algı operasyonun devam ettiğini ifade eden Bilecik, "Sosyal medyaya bakınca algı yönetimi devam ediyor. Bu akşam tüm sporseverler, pozisyonları inceleyince gerçekle buluşacak. Bu şartlar altında hocamıza tekrardan teşekkür ediyoruz. Hakemlerin bu tutumlarına rağmen maçı aldığımızdan dolayı mutluyuz ama söyleyeceğimiz bir hayli şey birikmiş vaziyette. Bunları yarın detaylı şekilde sizlere anlatma şansımız olacak.” dedi.

İşte Ümraniyespor-Fenerbahçe maçında yaşanalar

Ümraniye Şehir Stadı’nda oynanan mücadeleyi Fenerbahçe, 73’te Batshuayi ve 89. dakikada Glumac’ın kendi kalesine attığı gollerle 2-1 kazandı. Ev sahibi takımın tek golü ise 78. dakikada Umut Nayir’den geldi.

Atasayar, çift sarı kartla oyun dışında kaldı

Ümraniyespor 90+8’de Umut Nayir ile yeniden maça dengeyi getirdi ancak pozisyonun başlangıcında Batshuayi’ye faul yapıldığı gerekçesiyle gol iptal edildi. Hakem pozisyonu ekranda izleyip golü iptal ederken ardından itiraz ve alkışlı tepki nedeniyle Onur Atasayar çift sarı kartla oyun dışında kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler