Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik'ten açıklama

Akın Ungan
12.06.2024 - 13:22 | Son Güncellenme: 12.06.2024 - 13:30

Son dakika spor haberleri | Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, Olağan Seçimli Genel Kurul sonrası değerlendirmelerde bulundu. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik'ten açıklama

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik, Olağan Seçimli Genel Kurul sonrası kulüp televizyonuna değerlendirmelerde bulundu.

"Dün itibarıyla kollarımızı sıvadık"

Yeni sezon için çalışmalara başlandığını belirten Erol Bilecik, "Dün itibarıyla kollarımızı sıvadık. Çalışmaya başlandı. Yeni döneme fazlasıyla hazır bir Ali Koç ve yönetim var" şeklinde konuştu.

"Keskin bıçak olmak için çok çekiç yemek gerekiyor"

Erol Bilecik, "Keskin bıçak olmak için çok çekiç yemek gerekiyor. Bu yönetimde gelen arkadaşlarım haddinden fazla çekiç yediler zaten. Bu keskinlik iş üretmeye, heyecana, kazanmaya döndü. Artık asıl soru, kimin bize izin vereceği değil, bizi kimin durdurabileceğidir. Bu yıl, herkesin klasik deyimi ile beklenen yıl olacağına kalben inanıyorum. İnşallah Fenerbahçe'nin altın çağları diyebileceğimiz bir öyküsünün bu yıl itibariyle başlayıp, sportif başarılarla taçlanacağını düşünüyorum. Gerek sayın başkan gerek yönetim kurulu bu konularda fevkalade hazırlar" dedi.

İlgini Çekebilir
Ali Koç mazbatasını aldı! İşte yönetim kurulunun görev dağılımı
Habere Git

"Emin olun çok parlak bir ışık...."

Erol Bilecik, "Sevgili Ali Koç'un dediği, 'Tünelden ışık net olarak gözüküyor' Dediği şey emin olun çok parlak bir ışık...." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler