Erol Bulut: "Basit Gol Yiyoruz"

İsa Kethüda
13.11.2022 - 18:11 | Son Güncellenme: 13.11.2022 - 18:14

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Fatih Karagümrük maçının ardından yaptığı açıklamada, "İstediğimiz skor tam istediğimiz düşüncede olmadı" dedi.

Erol Bulut: "Basit Gol Yiyoruz"

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında Gaziantep FK deplasmanda karşılaştığı Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında sözlerine Taksim’de yaşanan patlamayla ilgili duygu ve düşüncelerini aktararak başlayan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, "Üzücü bir haber aldık. Taksim’de patlama olmuş. İnşallah can kaybı olmamıştır" dedi.

"İlk yarı istediğimiz doğrultuda gerçekleşti"

Ardından mücadeleyi değerlendiren Bulut, maça iyi başladıklarını belirterek, "İstediğimiz şekilde öne geçtik. Duran toptan 2 gol bulduk. 2-0 öndeyken duran toptan yediğimiz golle 2-1 içeri girdik. İlk yarı istediğimiz doğrultuda gerçekleşti. İkinci yarıda gösterdiğimiz futbol, istediğimiz skor tam istediğimiz düşüncede olmadı. Bizim düşüncemiz defans arkasına sarkarak 3. veya 4. golü bulabilmekti. Bunu başaramadık. 

"Neden bu kadar basit gol yiyoruz"

İkinci yarı rakip daha faza pozisyona girdi. 2-2’yi sağladı. 3-2 yine öne geçtik. Maalesef maç sonuna kadar koruyamadık, 3-3 oldu. Biraz da şanslı olduğumuzu da söyleyebiliriz. Burada açık olacağız. Dünya Kupası arasında çalışmamız gereken, neden bu kadar basit gol yiyoruz. Dünya Kupası arasında kamp döneminde üzerinde daha çok durmamız gerekecek” diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Andrea Pirlo: "Bu tip goller yerseniz maçlar böyle oluyor"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler