Erol Bulut, Beşiktaş'ın yıldızını transfer etmek istiyor!

20.08.2024 - 22:22 | Son Güncellenme: 20.08.2024 - 22:32

Transfer haberleri: İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff City'nin Türk teknik direktörü Erol Bulut, Beşiktaş'ın yıldızını transfer etmek istiyor.

Erol Bulut, Beşiktaş'ın yıldızını transfer etmek istiyor!

AJANSSPOR - HABER

Championship'te sezona kötü bir başlangıç yapan Erol Bulutlu Cardiff City, gözünü transfere çevirdi. İngiliz ekibinin, Beşiktaş'ın yıldızını transfer etmek istediği kaydedildi.

Kötü başlangıç

Cardiff City, Championship'in yeni sezonuna 2'de 0 ile başladı. İlk hafta Sunderland'e 2-0 mağlup olan Erol Bulut'un öğrencileri, geçtiğimiz hafta da Burnley'e 5-0'lık skorla mağlup oldu.

Golcü transferi gündeme geldi

Oynadığı iki maçta mağlup olan ve gol atmayı başaramayan Cardiff City, gözünü transfere çevirdi. Cardiff'in forvet transferi yapmak istediği bildirildi.

Beşiktaşlı yıldızı istedi

Darren Witcoop'un haberine göre; Erol Bulutlu Cardiff City, Beşiktaş'ın Kongolu yıldızı Jackson Muleka'yı transfer etmek istiyor. Bulut'un kadrosunda görmek istediği isimlerden birinin Muleka olduğu kaydedildi.

Jackson Muleka'nın çok yönlülüğü ve hızı sebebiyle Erol Bulut'un oyun tarzına çok uyduğu belirtildi.

İkinci aday

Cardiff City'nin forvete bir diğer adayının ise Go Ahead Eagles forması giyen Victor Edvardsen olduğu belirtildi.

Beşiktaş performansı

Beşiktaş'ın 2022-2023 sezonunda Standard Liege'den kadrosuna kattığı Jackson Muleka, geride kalan iki sezonda 80 maça çıktı ve 15 gol, 3 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler