Erol Bulut: "Boutaib hakkında bana da bilgiler geliyor"

02.01.2019 - 22:39 | Son Güncellenme: 02.01.2019 - 22:39

Evkur Yeni Malatyaspor teknik direktörü Erol Bulut kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu kamp ve transferler hakkında konuşan Erol Bulut“Bugün ilk günümüz 10 günlük bir kampımız olacak. Ayın 12 sinde Malatya’ya dönüp çalışmaya devam edeceğiz kupada Bodrumspor maçımız var sonra lige başlamış olacağız Göztepe rakibimiz sonra eksikliğimizi tamamlayıp ikinci yarı daha hücümcu bir Malatya izleteceğiz." şeklinde konuştu.

Kampa katılmayan oyuncular hakkında da açıklamalarda bulunan Erol Bulut "Katılmayan iki arkadaşımız var Guilherme ve Arturo Mina 1-2 gün daha fazla izin verdik." dedi.

"Transfer olursa kariyerinde başarılar dileriz"

Transfer söylentileri hakkında konuşan Erol bulut "Boutaib bu takıma katkı vermeye devam ediyor transfer söylentileri bana da geliyor olursa da kariyerinde başarılar dileyeceğiz onun bölgesinde daha öncesinden analiz ettiğimiz 4-5 futbolcu var tatile gitmeden bir ay önce listeyi yönetime verdim” şeklinde konuştu.

A spor'a da açıklamalarda bulunan Erol Bulut Sadık çiftpınar konusuna da değindi

Erol Bulut: “Sadık konusunda güzel şeyler söylebilirim bizimle birlikte çıkış yaptı ve kendini geliştirdi sağ ayaklı olmasına rağmen sol stoper oynayabildi. Sol ayağını geliştirdi. Gitmesini istemem ama onunda İstanbul takımlarına gitme arzusu olabilir. Malatyaspor’da en iyi şekilde faydalanacaksa hayır demeyiz Sadık'ın alternatifleri hazır.İstanbul takımlarına gittiğinde kendini daha çok geliştirmesi gerekiyor.”

Senin için hazırladığımız haberler