Antalyaspor'u 2-0'la geçen Erol Bulut, gelecek için umutlu

Orhan Gülek
13.09.2021 - 22:38 | Son Güncellenme: 13.09.2021 - 23:02

Süper Lig'in 4. haftasında Gaziantep FK, Antalyaspor'u 2-0 mağlup etti. Maç sonu Gaziantep FK teknik direktörü Erol Bulut değerlendirmelerde bulundu

Antalyaspor'u 2-0'la geçen Erol Bulut, gelecek için umutlu

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig 'in 4. haftasında Gaziantep FK, Antalyaspor'u Muhammet Demir'in penaltısı ve Hamza Mendyl'in golüyle 2-0 mağlup etti.

Karşılaşma sonrası Gaziantep FK teknik direktörü Erol Bulut, açıklamalarda bulundu

46 yaşındaki teknik adam maç sonu takımın genel durumundan mutlu olduğunu dile getirdi.

"Pozisyon üretmekte sıkınıtımız yoktu ama gol atmakta sıkıntı yaşıyorduk"

Bulut "Maçtan sonra maalesef bir taraftarımızın ayak bileği kırılmış Caulker’dan forma almak isterken. Öncelikle kendisine geçmiş olsun diliyorum. Milli arada çalıştık. Eksiklerimiz vardı. Pozisyon üretmekte sıkınıtımız yoktu ama gol atmakta sıkıntı yaşıyorduk. Bugün golleri bulduk mutluyuz. Maçın sonunda biraz baskı yedik ama normal, futbolda olan şeyler. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Böyle maçları kazanmamız gerekiyor. İlk 3 puanımızı aldık. İnşallah bunun üzerine koyarak devam ederiz." ifadelerini kullandı.

"Bugün ilk kez 4'lü sistemde oynadık"

Son olarak sahadaki tüm futbolcuları tebrik eden Bulut "Futbolcularımı bugünkü mücadelelerinden ötürü kutluyorum ama oyun anlamında kendimizi daha da geliştirmemiz lazım. Defans anlamında iyi işler yapıyoruz ama hücum anlamında topun biraz daha bizde kalması gerekiyor, kendimizi biraz daha geliştirmemiz gerekiyor. Bunun üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Biz ilk 3 maçımızı 5'li sistemde oynadık ama bugün ilk kez 4'lü sistemde oynadık. Yeni sistemle ilk maçımızda aldığımız 3 puan bizi mutlu etti" diyerek sözlerin bitirdi.

Senin için hazırladığımız haberler