Altay-Gaziantep FK Maçı Sonrası Erol Bulut Açıklama Yaptı

27.02.2022 - 16:26 | Son Güncellenme: 27.02.2022 - 16:41

Süper Lig'de Altay ile Gaziantep karşılaştı. Mücadele 3-2 Altay üstünlüğü ile bitti. Maçın ardından Gaziantep Teknik Direktörü Erol Bulut açıklama yaptı.

Altay-Gaziantep FK Maçı Sonrası Erol Bulut Açıklama Yaptı

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Altay ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Bol gole sahne olan mücadele, Altay'ın 3-2'lik üstünlüğü ile sona erdi. Zorlu maçın ardından Gaizantep Teknik Direktörü Erol Bulut, açıklamalarda bulundu.

Altay kaçtı Antep kovaladı

Kritik maçın ilk yarısında gol yağmuru yaşandı. 10. dakikada Thaciano'nun golü ile öne geçen Altay'a 18. dakikada Gaziantep FK, Maxim'in penaltı golü ile cevap verdi. 22. dakikada Doğan Erdoğan'ın kendi kalesine gol atması ile Altay yeniden öne geçti. Gaziantep'te 26. dakikada sahneye çıkan Maxim, kendisinin ve takımının 2. golünü kaydederek, Altay'ı tekrar yakaladı. Maçın 51. dakikasında Altay'da Poko, son sözü söyleyen isim oldu. Altay, maçı 3-2 kazandı.

"Kendi elimizle hediye ettik"

Maç sonu Erol Bulut, "Kendi elimizle maçı Altay’a hediye ettik. Bu Altay’ı küçümsemek değil, neticede onlar da 3 gol attı. Bizim kaçırdığımız pozisyonlara baktığımızda maçı erken bitirmemiz gerekiyordu." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler