Erol Bulut derbide iki ismi tercih etmedi

06.02.2021 - 19:33 | Son Güncellenme: 06.02.2021 - 19:43

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Galatasaray derbisinde değişikliğe gitti. Peki Erol Bulut hangi futbolcuları derbide oynatmamayı tercih etti. İşte yanıtı...

Erol Bulut derbide iki ismi tercih etmedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Galatasaray ile karşılaştıkları derbide maçta değişikliğe gitti. Erol Bulut, Galatasaray derbisinde kaç değişiklik yaptı? Detaylar haberde...

Erol Bulut'tan 2 değişiklik

Genç teknik adam, Atakaş Hatayspor maçında ilk 11'de görevlendirdiği Mame Thiam'ın yerine Galatasaray karşısında ileri uçta Mbwana Samatta'ya şans verdi. Bulut, Atakaş Hatayspor maçında sakatlık yaşayarak oyuna devam edemeyen Luiz Gostavo'nun yerine ise Jose Sosa'yı görevlendirdi. Yani; Erol Bulut, 1'i zorunlu 2 değişikliğe gitmiş oldu. 

Nasıl bir 11 tercihinde bulundu?

Erol Bulut, Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşmada kalede yine Altay Bayındır'ı oynatırken, savunma dörtlüsü Nazım Sangare, Serdar Aziz, Attila Szalai ve Caner Erkin'den oluştu. Orta ikilide Ozan Tufan ile Jose Sosa'ya şans veren Bulut, bu oyuncuların önünde Mert Hakan Yandaş'ı oynattı. Hücumun kenarlarında Osayi-Samuel ile Enner Valencia'ya şans tanıyan Bulut, forvette ise Mbwana Samatta'yı sahaya sürdü.

Fenerbahçe'nin yedekleri

Fenerbahçe'de Harun Tekin, Mauricio Lemos, Papiss Cisse, Ferdi Kadıoğlu, Sadık Çiftpınar, Mame Thiam, Sinan Gümüş, Filip Novak, Mesut Özil ve Gökhan Gönül ise yedek soyundu.

Senin için hazırladığımız haberler