Fenerbahçe niye kaybetti? Erol Bulut açıkladı...

29.11.2020 - 20:21 | Son Güncellenme: 29.11.2020 - 22:29

Son dakika spor haberleri... Erol Bulut, derbinin ardından açıklamalarda bulundu. Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe ve Beşiktaş karşı karşıya geldi. Gol düellosuna sahne olan derbide kırmızı kart da çıktı. Fenerbahçe’ Teknik direktörü Erol Bulut ise, karşılaşmanın ardından derbiyi değerlendirdi. İşte Bulut’un Fenerbahçe maç sonu açıklamaları

Fenerbahçe niye kaybetti? Erol Bulut açıkladı...

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig'in 10. hafta maçında Beşiktaş, deplasmanda Fenerbahçe'yi 4-3 mağlup etti. Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut değerlendirmeler yaptı. Yenilgiyi neye bağlıyor? Hakem hakkındaki düşüncesi ne? İşte Erol Bulut'un yayıncı kuruluş ve basın toplantısında yaptığı açıklamalar...

"Oyun yetersiz"

Erol Bulut, zirve için oyunlarının yetersiz olduğundna bahsederken, "Oyuna iyi başladık. 1-2 pozisyon yakaladık. Beklemediğimiz pozisyonmda gol yedik, o bizi bozdu. Sonra ikinci gol geldi ve oyun disiplininden uzaklaştık. Bugün istediklerimizi sahaya yansıtamadık. Bu seviyede oynamak istiyorsak, üst sırada kalmak istiyorsak oynanan futbol yetersiz." ifadelerini kullandı.

Erol Bulut'tan savunma vurgusu: "Bu şekilde goller yememeli"

Erol Bulut, maç sonunda yaptığı açıklamada ise "Basit ve bireysel hatalardan kalemizde goller gördük. Üst seviyede ve şampiyonluğa oynayan bir takımın savunması bu şekilde goller yememeli” ifadelerini kullandı. 

"Bireysel hatalardan maçı kaybettik"

Bulut, "Bugün istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Maçın ilk dakikalarında pozisyonu değerlendiremedik, bunun karşılığında yediğimiz bir hücum oldu ve kalemize gelen ilk şut gol oldu ve moraller bozuldu. Üzerine ikinci golü yiyince, oyun disiplininden çıktık. Attığımız golle 2-1’i yakaladık. İkinci yarıda beraberliği yakalama şansımız varken, bireysel hatalardan 3 ve 4. golü yedik. Hep geride olan pozisyonda olduğumuzdan, yaptığımız bireysel hatalar ve savunma hatalarıyla maçı kaybettik. Kazandığımızda birlikte kazanıyorsak, bugün de birlikte kaybettik. Futbolcular ve teknik ekip olarak kaybettik. Defans anlamında çok hata yaptık, bunların analizini yapıp hataları minimuma düşürmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı. İki kulübün karşılaşmadan önce sosyal medya üzerinden yaptığı atışmalarla ilgili yorum yapmayan Bulut, “Sosyal medyada paylaşılanlara yorum yapmayacağım” dedi.

"Asıl rahatsız olması gerekenler başkaları"

Karşılaşmanın hakemiyle ilgili soruya “Mağlubiyetimizi hakeme bağlamıyorum. Hakemle ilgili fazla yorum yapmayacağım” diyen Bulut, ‘Beşiktaş yedek kulübesinin maç içindeki tepkileri sizi rahatsız etti mi?’ şeklindeki soruya ise “Beni rahatsız etmedi ama başkalarını da rahatsız etmemiş demek ki. Asıl rahatsız olması gereken başkalarıdır” ifadelerini kullandı.

"1-2 futbolcu yüzünden maç kaybediliyor denmesi yanlış"

Son olarak kadrodaki isimlere yönelik soruyu yanıtlayan Bulut, “Mağlubiyet olunca böyle soruların gelmesi normal. 22 futbolcumuz var ve herkesin hazır olması gerekiyor. Bugün böyle bir diziliş sahaya sürdük. Daha önce bu futbolcularla da maç kazandık. 1-2 futbolcunun yüzünden maç kaybediliyor deniliyorsa, bu yanlıştır” diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler