Fenerbahçe'nin eski hocası Erol Bulut: “Devam ederse Mourinho susmaz”

Arif Can Yıldız
22.06.2024 - 17:02 | Son Güncellenme: 22.06.2024 - 17:17

Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü ve Cardiff City'nin başında olan Erol Bulut, Sarı-Lacivertlilerin yeni hocası Jose Mourinho hakkındaki düşüncelerini açıkladı.

Fenerbahçe'nin eski hocası Erol Bulut: “Devam ederse Mourinho susmaz”

AJANSSPOR HABER

Championship ekiplerinden Cardiff City’nin başında bulunan teknik direktör Erol Bulut Tivibu Spor’un konuğu oldu. 49 yaşındaki teknik adam hem geçtiğimiz sezonun hem de Sarı-Lacivertlilerin yeni hocası Jose Mourinho’nun değerlendirmesini yaptı.

“Şampiyonluk ufak detaylarla kaçtı”

Fenerbahçe’nin şampiyonluğu ufak detaylarla kaçırdığını söyleyen Bulut: “Fenerbahçe sezona "şampiyonluk" ve Avrupa’da "başarı" parolasıyla başladı. Avrupa’da Olympiakos’a elendikten sonra hem hocanın hem takımın etkilendiğini düşünüyorum.

Fenerbahçe’ye yakışan bir hoca oldu

Bu sene yeni bir hoca geldi. Mourinho herkesi heyecanlandıran, Fenerbahçe’ye yakışan bir teknik direktör oldu. İnşallah Fenerbahçe bu sene istediği yere ulaşır.

Mourinho susmaz

Geçtiğimiz sezona baktığımızda Fenerbahçe ve Galatasaray arasında çok hakem tartışması oldu. Bu sene de bu tartışmalar devam ederse Jose Mourinho susmaz. Mourinho’nun bu tarz durumlarda susmayacağını ve kesinlikle sert tepki vereceğini söyleyebilirim.” İfadelerini kullandı.

İngiltere’de çalışıyor

Ülkemizde Yeni Malatyaspor, Alanyaspor ve Fenerbahçe ile teknik direktörlğk macerası yaşadıktan sonra Championship ekiplerinden Cardiff City’nin başına geçen 49 yaşındaki menajer, takımıyla birlikte ligi 12. sırada bitirdi. Yerli teknik adamın Cardiff ekibiyle 2026 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fenerbahçe performansı

2020/2021 sezonun başında Sarı-Lacivertli kulübe teknik adam olarak gelen çalıştırıcı İstanbul ekibi ile çıktığı 34 maçta 21 galibiyet 5 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak 2.00 puan ortalaması elde etti.  Yerli teknik adam 40 haftanın olduğu Süper Lig’de 31. haftanın ardından Fenerbahçe ile yollarını ayırdı.

Senin için hazırladığımız haberler