Erol Bulut: "Acı çekiyoruz..."

19.12.2020 - 20:49 | Son Güncellenme: 19.12.2020 - 21:47

Fenerbahçe haberleri... Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Süper Lig'in 13. hafta mücadelesinde Gaziantep Futbol Kulübü'ne deplasmanda 3-1 yenildikleri maç sonrası konuştu. İşte detaylar....

Erol Bulut: "Acı çekiyoruz..."

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Gaziantep FK'ya deplasmanda 3-1 yenildikleri maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Deneyimli teknik adam maçın ardından beIN Sports'a yaptığı açıklamada, "90 dakika kontrol bizde, hakimiyet bizde ama şanssızlıklar da bizim üzerimizde. Direkten dönen top, rakibin penaltısı... 2-1’i yakaladık. 2. yarı elinden geleni yaptı futbolcular, pozisyonlarımız var.

Gerçekten sormak istiyorum. VAR’daki çizgileri kim çiziyor? Dün oynanan Galatasaray, bugün oynanan Trabzonspor maçına bakınca sormak istiyorum; bugün Thiam'ın pozisyonunu nasıl değerlendirdiler" dedi.

Taraftarları mutlu etmek istediklerini söyleyen Bulut, "Herkes ‘Hocam ne anlatıyorsun’ diyecek. Futbolda bunlar oluyor. Yaşamamız gerekiyor ve yaşıyoruz. Yarından itibaren Başakşehir maçı hazırlıklarımızı yapacağız ve en üst sıraya çıkmanın yolunu bularak taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

"Acı çekiyoruz"

Fenerbahçe savunmasının penaltılara sebep olması hakkında konuşan Erol Bulut, "Avrupa'da en çok penaltı veren defansa sahibiz. Bunun üzerinde durmamız gerekiyor. Daha dikkatli olmalıyız. Futbolda bunlar oluyor ve biz yaşıyoruz, acı çekiyoruz" diyerek sözlerini noktaladı. (FENERBAHÇE STOPERLERİ PENALTI REKORUNA KOŞUYOR)

İstifa iddiaları hakkında...

Erol Bulut, sosyal medyada istifa edeceğine yönelik yapılan paylaşımların sorulması üzerine, "Bu konuda söyleyeceğim bir şey yok, söylediğim gibi şu an üçüncü sıradayız, 23 puanımız, 27 maçımız var. Tabii herkes 'Hocam sen ne anlatıyorsun?' diyecektir ama bu böyle. Yeni kurulan bir takımız. 18 transfer yaptık. Sakatlarımız var, bunlar bizim için önemli futbolcular. Tabii bunun bir bahanesi yok, söylediğim gibi bu duruma biz birlikte girdik, bu durumdan birlikte savaşarak çıkmayı da öğreneceğiz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler