Erol Bulut: "Gol atamadığınızda maçı alamıyorsunuz!"
Editör: Feride Kara
Son Güncelleme /
Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Corendon Alanyaspor, konuk ettiği Gaziantep FK'yi 2-0 yendi. Maçın ardından kırmızı siyahlıların hocası Erol Bulut konuştu.

Son 5 Haber

Amedspor Başkanı Nahit Eren, transferi için görüşme halinde oldukları futbolcuyu açıkladı

Ersun Yanal'dan Fenerbahçe'deki oyuncu değişikliği sorusuna flaş yanıt: "Nükleer bomba bile kullanırım"

Trabzonspor, Suudi Arabistan'da mutsuz olan isim için devrede!

Paul Pogba'nın sözleşmesi feshedildi

Erzurumspor'a Galatasaray maçı öncesi müjde
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Corendon Alanyaspor, konuk ettiği Gaziantep FK'yi 2-0'lık skorla mağlup etti. Maçın ardından Gaziantep FK teknik direktörü Erol Bulut konuştu.
Şanssız bir gol yedik
Erol Bulut "Oyuna istediğimizi gibi başladık. Pozisyonlara baktığımızda, yeterince pozisyona girdik. Şanssız bir gol yedik. İstediğimiz golü bulamadık. 2. yarı da aynı şekilde. 14-15 tane şut olsun... Ama maalesef değerlendiremedik. Oynadığımız oyunun sonucu bu olmamalıydı. En azından 1 puan almalıydık. Biz 3 puan için buraya gelmiştik. Gol atamadığınızda maçı alamıyorsunuz."