Erol Bulut, gol atamamaktan yakındı

02.12.2017 - 16:16 | Son Güncellenme: 02.12.2017 - 16:16

Erol Bulut, 0-0 biten Akhisarspor maçının ardından beIN Sports'a konuştu.

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, "Ortada geçen bir maç oldu. Daha çok pozisyona girmekte biz biraz daha üstünüz. Bizim yine yarattığımız pozisyonlar var. Maalesef bugün de istediğimiz golü atamadık. Biz pozisyona giriyoruz ama gol atamıyoruz. Biz çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah arzu ettiğimiz 3 puanı Göztepe maçında alacağız. (Penaltı pozisyonları) Fazla konuşmak istemiyorum. Akhisar futbolcuları ceza sahasına girince kendi yere attı. Centilmence oynanması gerekiyor. Caner'in eline vurdu penaltı, ilk yarıda Sissoko sarı kart veriyorsa, Caner'in pozisyona da penaltı olmalı. Futbol hatalar oyunu ve hatalar olacaktır." ifadelerini kullandı.

Basın toplantısında neler dedi?

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, iki takım için de önemli bir müsabakanın ve iyi bir 90 dakikanın geride kaldığını ifade etti.

Gol pozisyonları bulmalarına rağmen diğer maçlarda olduğu gibi değerlendiremediklerini belirten Bulut, "Gol atamama şanssızlığımızı eninde sonunda kıracağız. Az pozisyon veriyoruz. Rakibimiz bugün 2 gol pozisyonuna girdi." dedi.

Bulut, maçın son bölümünde ceza alanı içinde Caner Osmanpaşa'nın eline topun çarptığı pozisyonun penaltı olduğunu savunarak, "İlk yarıda benzer pozisyonda Cissokho'ya kart verildi. Hakem de hata yapacak, futbolcular da hocalar da. Futbol hatalar oyunu fazla bir şey söylemek istemiyorum." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler