Erol Bulut: "Hakem, bütün tercihini Galatasaray'dan yana kullandı"

Orhan Gülek
31.10.2021 - 21:48 | Son Güncellenme: 31.10.2021 - 21:53

Süper Lig'in 11. hafta maçında deplasmanda Galatasaray'a 2-0 mağlup olan Gaziantep FK'ta teknik direktör Erol Bulut, değerlendirmelerde bulundu

Erol Bulut: "Hakem, bütün tercihini Galatasaray'dan yana kullandı"

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 11. hafta maçında Gaziantep FK, deplasmanda Galatasaray'a 2-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası Gaziantep FK teknik direktör Erol Bulut değerlendirmelerde bulundu.

"Zaten kararlarında standart olmuyor"

Bulut "İlk yarının sonlarına doğru yediğimiz gol bizi üzdü. Hatırlıyorsam dünkü bir maçta da (Hatay-Beşiktaş) yenen bir gol vardı, ofsaytla ilgili bir pozisyon vardı. Hakemler nedense bugünkü golü farklı, dünü farklı yorumladılar. Zaten kararlarında standart olmuyor. Hakem, bütün tercihini Galatasaray'dan yana kullandı. Hakemle ilgili daha fazla konuşmamıza gerek yok, uzayabilir bu konu." dedi.

Karşılaşmada Galatasaray'a çok pozisyon verdiklerini dile getiren Bulut, şöyle konuştu:

 

"İyi bir performans sergiledik"

"Hatay ve Giresun maçını göz önünde bulundurursak bugün arada büyük bir fark var. Çok daha iyi oynadık ve mücadele ettik. Sadece yakaladığımız pozisyonları iyi değerlendiremedik, tercihleri iyi kullanamadık. Galatasaray’a çok da pozisyon vermedik. Büyük takıma karşı pozisyonları golle sonuçlandırmadığında daha çok enerji sarf etmen gerekiyor. 2-0 kaybettik, üzgünüz ama takım iyi bir performans sergiledik."

Öte yandan karşılaşmada Erol Bulut ile Yaşar Kemal Uğurlu arasında hararetli bir diyalog yaşandı. Genç teknik adam, Yaşar Kemal Uğurlu ile olan diyaloğunda elini gösterek kart serzenişinde bulundu.

Bulut, konuyla ilgili ise şu ifadeleri kullandı:

"Kırmızı kart yiyebilirsin demesi benim hoşuma gitmedi"

"Benim futbolcuma daha maç başkarken sarı kart verip, kırmızı kart yiyebilirsin demesi benim hoşuma gitmedi. Baskı altına aldı. Biz zaten futbolcumuza soyunma odasında gerekenleri söylüyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler