Erol Bulut hedefini açıkladı!

Eren Tuncay
06.07.2021 - 11:36 | Son Güncellenme: 06.07.2021 - 11:38

Son olarak Fenerbahçe'yi çalıştıran teknik direktörü Erol Bulut, Gaziantep FK'daki hedeflerinden bahsetti. İşte detaylar...

Erol Bulut hedefini açıkladı!

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, yeni sezon için çalışmaların iyi gittiğini belirterek, "Bu sene hedeflerimizi üst sıralarda tutuyoruz. Takıma bakacağız, analizler yapıyoruz. Doğru kişileri yan yana getirip başarılara imza atmak istiyoruz" dedi.

Teknik direktör Erol Bulut, hedefi olan bir takıma geldiği için mutlu olduğunu söyledi.

"Hedefi olan bir kulübe gelmek istedim"

Bulut, "Kulübün hedeflerini biliyorum. Bu sene hedefimiz üst sıralarda yer alabilmek. En iyisini yapmaya çalışacağız. Bunun futbolcu, yönetim ve medyamızla birlikte olması gerekiyor. Ben değil, biz olarak yola çıkıp, sonuna kadar götüreceğiz. Büyük bir kulüpten ayrıldığımda hedefi olan bir kulübe gitmek istedim. 2 sene önce de yine Gaziantep FK ile görüşmüştüm. Son 2 senedir Gaziantep FK ilk 10 içerisinde yer alan bir takım." dedi.

"Yabancı sayısı serbest olmalıdır"

Yabancı sınırlaması hakkında da görüşlkerini belirten Bulut, "Şu an hem Avrupa hem de Türkiye'de transfer ile ilgili hareket yok. Takıma bakacağız, analiz ediyoruz. Eksiklerimizi yönetimimize sunacağız. Doğru kişileri yan yana getirip oynatmak istiyoruz. Yabancı sayısı serbest olmalıdır. Kısıtlama ile alt yapıdan iyi oyuncu çıkmaz. 14 yabancı serbestken daha çok yurt dışına oyuncu gönderdik. Bu kulüpte hak eden oynayacak" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler