Erol Bulut için flaş iddia! İşte yeni adresi...

Salim Manav
17.04.2021 - 09:11 | Son Güncellenme: 17.04.2021 - 14:28

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Erol Bulut için Yunan basınından flaş bir iddia gündeme geldi. Bulut'un AEK ile görüştüğü belirtildi.

Erol Bulut için flaş iddia! İşte yeni adresi...

Fenerbahçe ile yollarını ayıran genç çalıştırıcı Erol Bulut kariyerinde farklı bir sayfa açmak üzere. Bulut ile ilgili Yunan basınında son dakika haberi gündeme bomba gibi düştü. 

Yunanistan'a yabancı değil

Fenerbahçe ile yollarını 25 Mart tarihinde ayıran Erol Bulut konusunda sürpriz bir gelişme yaşandı. Futbolculuğu döneminde Yunanistan'da başta Olympiakos olmak üzere Panionios, Olympiakos Volou ve OFI gibi kulüplerde forma giyen Bulut için yeni bir iddia gündeme geldi.

AEK'nın hedefinde

Yunanistan'ın önde gelen kulüplerinden AEK'nın Erol Bulut'u yeni sezon için teknik direktör adayları arasına aldığı kaydedildi.

3 isimden biri Bulut

Skorer'in Yunanistan'da yayın yapan Gazzetta'da yer alan haberden derlediği bilgiye göre AEK'nın 3 teknik direktör için takibe geçtiği aktarıldı. Bu isimler arasında 46 yaşındaki Bulut'un da olduğu vurgulandı.

Diğer adaylar Lucescu ve Milojevic 

AEK'nın Razvan Lucescu, Vladan Milojevic ve Erol Bulut'u düşündüğü ifade edildi. Erol Bulut, Fenerbahçe'deki döneminde 34 maçta 21 galibiyet 5 beraberlik ve 8 yenilgi almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler